Film (moment) który wzrusza

Witam. Chciałbym was poprosić, abyście napisali/ły momenty, sceny w filmach jak i same filmy. Jeżeli nie rozumiecie wytłumaczę. Chodzi mi o momenty przy których nasz ludzi odruch każe nam płakać.

Ja wam przedstawię kilka momentów jak i filmów na których zawsze uroniłem kilka łez.

Jak dodajecie tytuł to ma być odnośnik do zwiastuna, sceny, filmu.

1# Szpitalne Okno - Niby tylko cztery minuty ale po odejściu obserwatora zaczyna się chęć płakania, no i ta końcówka, smutne.

2#Śmierć Zgredka w

. Chyba nie muszę tłumaczyć

3#Śmierć opiekuna Chacziko, jak i późniejsza śmierć samego psa w filmie

.

4#

. Na pewno więcej niż większość płakała na tym filmie.

Przedstawcie w komentarzach waszą " topkę " najbardziej wzruszających momentów, scen w filmach jak i same filmy.

Ogólny spis filmów

Gladiator - Śmierć Maximusa, końcówka filmu (Głównego bohatera), nie ważne ile razy to oglądałem na Polsacie/DVD zawszę mnie wzrusza :3

"Wichry namiętności" - scena w której ginie brat Tristana na drucie kolczastym.

"Most do Terabithii" - też dość wzruszający [WYMYŚLONY ŚWIAT CHŁOPCA I DZIEWCZYNA KTÓRA UMIERA, JEJ MIEJSCE ZAJMUJE SIOSTRA]

Nietykalni (2011) - świetny film. Zabawne jak i wzruszające momenty.

Podaj dalej (2000) - końcówka filmu (jeden z moich ulubionych).

- jak statek uderza a ludzie próbują się ratować wiadomo.

Gladiator - Śmierć Maximusa, końcówka filmu (Głównego bohatera), nie ważne ile razy to oglądałem na Polsacie/DVD zawszę mnie wzrusza :3

"Most do Terabithii" - też dość wzruszający

Titanic 2 - jak statek uderza a ludzie próbują się ratować wiadomo.

Doskonały świat .

Btw. na temat zabawnych filmów " Chłopaczki z sąsiedztwa "

Typowe babskie filmy : szkoła uczuć ,titanic, może jeszcze narnia (śmierć lwa w pierwszej części ) ..

edit : Jestem legenda ? ostatnia scena jak się poświęca

może być też film 2

dodałbym też 28 tygodni poźniej niby horror o zombie ale przygnębiający

Końcówka "Marley i Ja"

Król Lew - 1994 - wiadomo, śmierć Mufasy

Gdzie jest Lassie cały film xD

Hmm. Sucker Punch, pod koniec gdy poddają Baby Doll lobotomii. Więcej w sumie nie pamiętam, chociaż sporo jest takich scen w wielu, wielu filmach.

Gran torino

Forest Gump śmierć jego dziewczyny ;)

W filmie "Skazany na bluesa" był taki moment, nie pamiętam dokładnie ale chyba jakoś w środku (rozmowa na stacji). Niezła historia, tak samo jak cały zespół. Polecam.

Siedem dusz z Willem Smith'em, jestem twardy ale przyznam że łzy poleciały :D

Witam. Chciałbym was poprosić, abyście napisali/ły momenty, sceny w filmach jak i same filmy. Jeżeli nie rozumiecie wytłumaczę. Chodzi mi o momenty przy których nasz ludzi odruch każe nam płakać.

Ja wam przedstawię kilka momentów jak i filmów na których zawsze uroniłem kilka łez.

1# Szpitalne Okno - Niby tylko cztery minuty ale po odejściu obserwatora zaczyna się chęć płakania, no i ta końcówka, smutne.

2#Śmierć Zgredka w

. Chyba nie muszę tłumaczyć

3#Śmierć opiekuna Chacziko, jak i późniejsza śmierć samego psa w filmie

.

4#

. Na pewno więcej niż większość płakała na tym filmie.

Przedstawcie w komentarzach waszą " topkę " najbardziej wzruszających momentów, scen w filmach jak i same filmy.

Ogólny spis filmów

"Most do Terabithii" - też dość wzruszający [WYMYŚLONY ŚWIAT CHŁOPCA I DZIEWCZYNA KTÓRA UMIERA, JEJ MIEJSCE ZAJMUJE SIOSTRA]

- jak statek uderza a ludzie próbują się ratować wiadomo.