@Aeth - To, że on ma kompletnie inne zdanie na ten własnie akurat temat za bardzo mnie nie interesuje. Szczerze to wątpię że grał w tą grę dłużej niż 36h, o ile grał w nią w ogóle, a z tego co pamiętam to grę wychwala już od ponad roku, jaka to ona nie jest piękna i wspaniała. Moim zdaniem nie oferuje niczego ciekawego, niczego godnego płacenia te 15$/m-c. Nie ma jeszcze mmo non target i długo nie będzie, zrobienie czegoś takiego to nie takie hop, dodając do tego przepiękną grafikę oraz otwarty świat jest to wręcz niewykonalne z obecnymi rozwiązaniami.@HisGhostInTheFoG - Co do filmiku oczywiście czekam na inne, bardziej przemyślane z ciekawszych sytuacji. Bicie bossa ogląda się praktycznie w każdej prezentacji gry. Może jakieś pvp ? Może jakiś evencik/daily Q ? A może po prostu zgranie się i pokazanie zwykłego farmienia mobów w jakimś ciekawym tępie ? To jest Wasz kanał i tylko od Was zależy co przedstawicie, to mniej więcej będzie przedstawiało się w postaci subskrypcji Waszych filmików czy też samego kanału. (;
a wiesz ,ze jaj mam w d*pie twoje zdanie kolego? Gralem w nia i slyszalem zanim ty pierwszy raz przeczytales o niej na mmorpg wiec nie pisz pier**l bo zal mi osob twojego pokroju , 15 latkow z wyimaginowanym ego;] ? I jak chcesz cos pisac , mowic na moj temat nie znajac mnie, pierw przyjedz poznaj a , pozniej bedziesz udawal , nethoolsa ![:)]()
Aeth , udajesz trola podsysajac pyskowke?
Filmik slabo nakreceony jak chcecie moge z wami ponagrywac:)
@w HD napewno nie nagra bo widac ze TERA nie chodzi mu plynnie , zeby nagrywac TERE w HD musisz miec minimum , HD6850 , i5 2500 i 8gb ram:)
Nie wiem czym on to nagrywa ale jakims programem... .
HisGhostInTheFoG @ Jezeli nagrywasz frapesem daruj go sobie . Sony vegas to teraz jeden z najlepszych programow do nagrywania. Fraps zjada ogromna ilosc ram + zajmuje XXXXXX miejsca na dysku przy nagrywaniu.