Filmik - Pentakill Twisted fate'a

Nic nadzwyczajnego, mój pentakill.

Nagrywał kolega i nie ma ani nicków ani hp, ale i tak fajnie wyszło :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q4QSwkHC5do&hd=1

Zapraszam do oglądania, oceniania i thumbs up'ów :P

Wszytko pięknie, cudnie, ładnie lecz czegoś mi tam brakuje. Mogło to trwać troszkę dłużej ale ogólnie ok.

Czy ten pentakill to jest jak się zabije moba przeciwnikowi?

@up: mam wrażenie że to próba trollowania, ale jeśli nie to odpowiadam: pentakill to zabicie pięciu przeciwników w krótkim czasie. Biorąc pod uwagę że gra się tutaj 5v5 to jest to zwyczajnie zabicie wszystkich wrogów.

Co do samego penta, to właśnie ze względu na brak tego hp jest to jakieś nie do końca czytelne. Niemniej, akcja całkiem fajna, mimo że ostatnie 2 kille zalatywały stealem :)

Fajne Łapa w góre pozdrawiam

@n4zArh, sorry jeśli tak to zrozumiałeś, nie gram w LoLa, byłem po prostu ciekaw co to takiego. Każdy się chwali, że dokonał pentakilla, a ja pojęcia nie miałem co to takiego jest. Dzięki za wytłumaczenie :)

@up: mam wrażenie że to próba trollowania, ale jeśli nie to odpowiadam: pentakill to zabicie pięciu przeciwników w krótkim czasie. Biorąc pod uwagę że gra się tutaj 5v5 to jest to zwyczajnie zabicie wszystkich wrogów.Co do samego penta, to właśnie ze względu na brak tego hp jest to jakieś nie do końca czytelne. Niemniej, akcja całkiem fajna, mimo że ostatnie 2 kille zalatywały stealem

Dzięki za komentarz.

Irelka dawała radę, lecz zapewne jedno z dwojga by uciekło (soraka lub lee-sin), dlatego też pomogłem, nie spodziewałem się że dostane penta killa :)

Ja osobiście nie mam w swoim słowniku słowa kill steal, jedyne co się liczy to zabicie przeciwnika i wygrana, lepiej "Stealnąć" i zabić wroga, niż pozwolić mu uciec, bądź teammate'owi zginąć. Pozdrawiam :P

Mogłeś nie edytować filmu, bo jakoś w oczy razi. Co do penta to fajne steale pod koniec :)

Jeezes nie macie sie czym chwalic ja po 15min grania dali surrendera jak mialem penta masterem i mnie wyzywali ze mam haki staty mialem 37/3/12.

Taaa... Surrender w 15 minucie, herezje prawisz.

Nie próbuj się popisywać, takich statów nie da się nabić w 15 minut, już same dedy to około 1,5 minuty, to po pierwsze, a po drugie, na summoner's rifcie nie można surrenderować w 15 minucie.... Swoją drogą Yi jest według mnie op, ale możecie się ze mną nie zgodzić. Ogólnie rzecz biorąc: nie wyszedł ci ten popis, albo rzeczywiście grałeś na hackach (czyt. botach):)

ja mialem ponad 2 tysiace meczy i tylko dwa razy mialem pentakila raz renektonem ciezki wyczyn zwlaszcza ze to mele a drugi to annie bardzo fajnna postac co do yi jak zostanie na poczatku feeda to strach sieje ale nie kazdy umie nim grac

Penta , jak każdy inny ,nic szczególnego . Spróbuj penta soraką pod ad to jest wyczyn ( osobiście udało się tylko quadra :( ) . Ale i Tak gratuluję :)

Nic nadzwyczajnego, mój pentakill.

Nagrywał kolega i nie ma ani nicków ani hp, ale i tak fajnie wyszło :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q4QSwkHC5do&hd=1

Zapraszam do oglądania, oceniania i thumbs up'ów :P