Filmiki uzytkownikaKripparrian

Zawsze staram się zebrać jak najwięcej informacji o grze w którą zaczynam wchodzić. Path of Exile choć jest siekaniną to jednak dosyć skomplikowaną jeśli chcę się zrozumieć jej mechanizmy, drzewko pasywów itd.

Materiały tego gracza są naprawdę ciekawe i każdy może się z nich dowiedzieć czegoś wartościowego, nie tylko początkujący. Trzeba jedynie być osłuchanym w angielskim.

Jako przykład ciekawy filmik gdzie Krip zginął na hardcorze będąc na 1 miejscu listy. Ale jak zginął! :o napewno przed obejrzeniem się nie domyślicie, zresztą on sam też był zaskoczony.

Heh nice reakcja.

zginął ponieważ ten boss rozwala zwłoki, wytwarzając przy tym eksplozje z obrażeniami, normalnie wszystko byłoby okej gdyby ta mapka nie miała bonusu Two Unique Boss, że dwa bossy, jedna z tych pokonanych lasek, rozwaliła drugą co spowodowało baaardzo wysokie obrażenia, przez co zginął.

Jaką klasą on grał?

Grał Templarem.

@edit

Warto wspomnieć, że nie padł sam Kripp, ale jeszcze jego kolega który był chyba 2 w ranku - Byrr.

Templar pod Siphona.

Trochę mi się szkoda go zrobiło, bo sporo jego filmików jest bardzo przydatnych dla początkujących z których sam korzystałem. Ale z 2 strony to co to dla niego wbicie kolejnego 80lvl jak ma tą grę w 1 palcu (prócz tego małego incydentu ;p)

nie wiem czemu ale ten koleś wzbudza we mnie mega sympatie :D

Po tym filmiku chyba zaczynam grać na HC czuje ze emocje sa duzo większe ;D

są na HC a na Default zaczynają się od 80lvl + gdzie strata 15% expa boli.

Zawsze staram się zebrać jak najwięcej informacji o grze w którą zaczynam wchodzić. Path of Exile choć jest siekaniną to jednak dosyć skomplikowaną jeśli chcę się zrozumieć jej mechanizmy, drzewko pasywów itd.

Materiały tego gracza są naprawdę ciekawe i każdy może się z nich dowiedzieć czegoś wartościowego, nie tylko początkujący. Trzeba jedynie być osłuchanym w angielskim.

Jako przykład ciekawy filmik gdzie Krip zginął na hardcorze będąc na 1 miejscu listy. Ale jak zginął! :o napewno przed obejrzeniem się nie domyślicie, zresztą on sam też był zaskoczony.