Filmiki z C9

http://www.youtube.com/user/EdvinPL

Dodałem sporo filmików, także z gameplay'a witchblade oraz slayer'a.

Jest też sporo innych filmików oraz na bierząco będę dodawał kolejne.

Jeżeli ktoś zna się na adobe premiere pro cs 6, to porady mile widziane.

Właśnie mi brakowało WB/Slayera z wersji C9, którą da się zrozumieć. Do tej pory tylko azjatyccy koledzy coś wrzucali, a mam zamiar grać właśnie Slayerem. Postać już założona. ;)

Chociaż wydaje mi się, że grasz dość chaotycznie - w VIP teście grałem Shamanem i było to odrobinę bardziej przemyślane, mniej biegania i bardziej precyzyjne ataki. Kwestia specyfiki postaci czy stylu gry? ;)

hmm niby wszystko ładnie ale jak masz zamiar przyszłym graczom pokazać zalety c9 to rób filmiki też o innych postaciach

właśnie mam pytanie mam klucz już go aktywowałem ale gdzie mam zrobić swoją postać bo trochę nie rozumiem. bedę mógł 27.06 czy jak?/

Możesz odpalić grę i założyć postać, po prostu nie będziesz mógł wejść nią do gry. Jeśli masz klucz tylko do Early Access, nie do Character Creation to będziesz mógł wejść 27.

To byly 2 klucze?1 do Char Creation a 1 do Early Acess?WTF

Wydaje mi się, że był tylko jeden dla Ciebie i 3 które mogłeś komuś podarować.

@Greg1990 z tego co wiem, ale moge sie mylic i w blad wprowadzac nie chce, jezeli zarejestrowales sie przed 20 czerwca, to dostales klucz + 3 inne dla znajomych i pozwalal Ci on na char creation i jednoczenie na early acess, a jezeli ktos zarejestrowal sie po 20 czerca (jak np ja) to dostal klucz +3 i to pozwala tylko na early acess.

Jezeli sie myle to prosze o poprawienie

Troszkę zaśmiecony topic, ale anyway.

Jak obiecałem, tak zrobiłem:

Filmiki w dobrej jakości(1920x1080 full hd i1080 30FPS) i w miarę małej wadze (ok 10Mbit/s).

Zachęcam do oglądania,

link :

[media=]

http://www.youtube.com/user/EdvinPL

Dodałem sporo filmików, także z gameplay'a witchblade oraz slayer'a.

Jest też sporo innych filmików oraz na bierząco będę dodawał kolejne.

Jeżeli ktoś zna się na adobe premiere pro cs 6, to porady mile widziane.