Siema ! Chciałbym was zaprosić do obejrzenia nowego kanału na "YouTube" gdzie wraz z kolegą gramy sobie 4fun w lol'a nasza seria nie ma na celu nauczenia kogoś grać w "grę" chyba że komuś się uda czegoś nauczyć ; p tylko mile spędzić czas przy oglądaniu filmu. Zachęcam również do komentowania filmów, jest to nasza pierwsza taka akcja więc każdy wasz komentarz będzie mile widziany . Zapraszamy !
>>>>>>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=8-KDnnpPML8 <<<<<<<<<<
Filmiki z LoL'a na JUTUBACH
Nawet nie jest źle . Co prawda na początku filmiku myślałem, że się udusicie, ale kilka randomowych akcji w 2 min odcinkach to nie jest zły pomysł.
Nie jest źle, szkoda, że takie krótkie i tylko z jednej gry Więcej tego sklejcie i będzie wypas. Na końcu ładna akcja
Dawać wincyj filmików i trzymać tak dalej ^^
ogólnie nie przepadam za tego typu rzeczami i nie oglądam ale że krótki to pozwoliłem sobie poświęcic czas, w sumie nie żałuje, ogólnie nic z tego szczególnego nie wyniosłem ale smiechłem po zobaczeniu motywu "daaaamn" jak threshowi w koncu udało sie trafić na waszym miejscu ogolnie wlasnie szedlbym w strone takich krotkich filmikow zawierajacych wlasnie takie ciekawe smieszne wstawki, suba nie dam bo nie zaslugujecie jeszcze ale jak wstawisz cos w tym guscie tutaj to sprawdzei moze kiedys
Wydaje mi się , że chłopaki odwaliły kawał dobrej roboty . Tylko zastanawiają mnie wasze hejty czy jak to inaczej nazwać , ciekaw jestem kto z was lepiej by to zmontował . Poza tym twierdzenie "nie dam suba nie zasługujecie" jest błędnym sam mam konto na YT i pierwsze filmy nie były profesjonalne z dobrym dźwiękiem czy dobrą jakością ale ludzie oglądali i im się podobało , k**wa koneserzy sztuki się znaleźli montaż zły , dźwięk zły , żarty złe jedzcie do kina na "50 twarzy grey'a" jak wszystkie gimbusy co czepią konia przy zdjęciu Jinx , nie podoba wam się nie komentuj , że chujowe powiedz ziomkom co by się lepiej przyjęło . Subskrypcje motywują do dalszego działania , postawcie się na ich miejscu dzielą się z wami swoją pasja ja bym ich nie zniechęcał ponieważ moim zdaniem ten kanał ma szanse , ponieważ oglądam dużo rzeczy związanych z tą grą co z tego, że moja dywizja jest o wiele wyższa niż ich , ale z chcecią wpadam na ich kanał i śmieje się z fajnych rzeczy które zdarzają się każdemu nie zależnie od dywizji . Nie widziałem jeszcze żeby ktoś wpadł na taki pomysł dlatego leci SUB i lajka pod każdym filmem w końcu wiem , że suby motywują . Powodzenia chłopaki trzymam kciuki i myślę że plan wypali.
PS: Nie przejmujcie się komentarzami jak ci co piszą wyżej jestem pewien , że zazdroszczą i sami lepiej by nie zrobili !

Oho, kolega z jednym postem.
Zapewne to Hrapi, którego coś tam niżej boli c:
Oho, kolega z jednym postem.Zapewne to Hrapi, którego coś tam niżej boli c:
Nie wiem o czym mowisz , załozyłem nowe konto zeby nie pisać z mojego real acc . Siemka !

~Leman

Oho, kolega z jednym postem.Zapewne to Hrapi, którego coś tam niżej boli c:
Posiadam tylko jedno konto na tym forum, możesz to sprawdzić po ip jeśli oczywiście chcesz. Osobiście nic mnie nie boli, każdy komentarz jest dla nas ważny gdyż pokazuje w którą stronę powinniśmy iść. Tak jak wspominałem wcześniej jest to nasz pierwszy kontakt z "YouTube'm" póki co nie możemy pozwolić sobie na jakieś niesamowite efekty bo nie do końca umiemy się jeszcze posługiwać w różnych programach, co do głosu lub obrazu to również nie mamy jakiś dobrych sprzętów nagrywamy tym czym możemy, liczymy na to że kiedyś się to zmieni . Pozdrawiam !
Jesli nie bedzie zadnych fucków, damnów, swagów, thug lifów i ogólnie wtracanie angielskiego jezyka do polskiego, to idziecie w dobrym kierunku, chyba nie chcecie zeby wasza widownia skladala sie tylko z gimbów?
Jesli nie bedzie zadnych f*cków, damnów, swagów, thug lifów i ogólnie wtracanie angielskiego jezyka do polskiego, to idziecie w dobrym kierunku, chyba nie chcecie zeby wasza widownia skladala sie tylko z gimbów?
Nie każdy "gimbus" jest zły tak samo jak nie każdy "inny" widz jest "dobry" ale dzięki za komentarz weźmiemy to pod uwagę Pozdrawiamy !
Siema ! Chciałbym was zaprosić do obejrzenia nowego kanału na "YouTube" gdzie wraz z kolegą gramy sobie 4fun w lol'a nasza seria nie ma na celu nauczenia kogoś grać w "grę" chyba że komuś się uda czegoś nauczyć ; p tylko mile spędzić czas przy oglądaniu filmu. Zachęcam również do komentowania filmów, jest to nasza pierwsza taka akcja więc każdy wasz komentarz będzie mile widziany . Zapraszamy !
>>>>>>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=8-KDnnpPML8 <<<<<<<<<<