Filmowcy, pisarze, muzykanci, etc

Lubisz pisać? kochasz muzykę? uwielbiasz oglądać filmy? potrafisz programować? tworzysz filmiki/wideorecenzje/poradniki/trailery? streamujesz? nagrywasz? GRASZ*? śpiewasz?, a może najzwyczajniej w świecie poszukujesz grupy ludzi, z którymi będziesz mógł coś tworzyć z pasji?

Znajdzie się tu taka osoba, czy nie mam tu czego szukać? wszelkie informacje podam na PW, jednak potrzebuję kogoś z mocną głową, a nie na tyle słabą, żeby podchodzić do tego z niechęci, nudy itd. Jeżeli nie masz za dużo czasu na takie rzeczy, ale jednak coś tam czasami w tygodniu znajdziesz - również zaliczasz się do osób mogących mi pomóc. Nikogo nie pomijam, jednak wymagam dyskrecji i powagi sytuacji.

Czekam na superlatywy.

Pozdrawiam, Carran.

P.S Jeżeli aktualnie robisz coś od jakiegoś czasu, również zaliczasz się do osób, mogących mi pomóc! :)

*w gry, bądź na instrumentach.

Jestem ciekaw co chodzi Ci po głowie więc pozostaje mi prosić o PW :)

Osobiście jedynie potrafię całkiem nieźle walić po garach ;)

Jakiś czas temu zajmowałem się motion designem i mam na swoim koncie 3 filmiki (2 intra i 1 film na potrzeby eventu charytatywnego, wszystko na twitch'a). Niedawno postanowiłem wrócić to tego, więc możesz mi napisać w PW o co Ci dokładnie chodzi, a ja zdecyduję czy będę się na coś takiego pisał czy nie.

Jeśli chodzi o mnie, to uwielbiam aktorzyć. Prowadzę swój kanał fandubbingowy ale aktorstwo to moja pasja :)

Oczywiście nie mam żadnych materiałów niestety ponieważ nie mam w swoim otoczeniu osób z którymi mógł bym rozwijać swoją pasję ;)

Ale w sporej części rekompensuje mi właśnie dubbingowanie ;)

Chętnie dowiem się o co chodzi :)

@refresh

Na każde z pytań, które zadałeś na początku tematu jestem w stanie odpowiedzieć twierdząco. Intryguje mnie, co tam szykujesz i z chęcią dowiedziałbym się czegoś więcej :D

Jeśli chodzi o pisanie to ja z chęcią dowiem się co tam kombinujesz.

@refresh

W sumie ja też może się nadam. Czekam na PM :)

@refresh

Myślę że się nadaję, proszę o PW :).

-Pozdrawiam Treku

Lubisz pisać? kochasz muzykę? uwielbiasz oglądać filmy? potrafisz programować? tworzysz filmiki/wideorecenzje/poradniki/trailery? streamujesz? nagrywasz? GRASZ*? śpiewasz?, a może najzwyczajniej w świecie poszukujesz grupy ludzi, z którymi będziesz mógł coś tworzyć z pasji?

Znajdzie się tu taka osoba, czy nie mam tu czego szukać? wszelkie informacje podam na PW, jednak potrzebuję kogoś z mocną głową, a nie na tyle słabą, żeby podchodzić do tego z niechęci, nudy itd. Jeżeli nie masz za dużo czasu na takie rzeczy, ale jednak coś tam czasami w tygodniu znajdziesz - również zaliczasz się do osób mogących mi pomóc. Nikogo nie pomijam, jednak wymagam dyskrecji i powagi sytuacji.

Czekam na superlatywy.

Pozdrawiam, Carran.

P.S Jeżeli aktualnie robisz coś od jakiegoś czasu, również zaliczasz się do osób, mogących mi pomóc! :)

*w gry, bądź na instrumentach.