Filmy online

Czy znacie stronę z filmami po ang. i z ang. napisami?

hmm czemu tak w ogole po angielsku? chcesz sie uczyc w ten sposob? :P

aczkolwiek przylaczam sie do pytania, i najlepiej zeby byly dobrej jakosci (tak z 720p dobrej jakosci)

playtube.pl aczkolwiek nie ma pewności czy znajdziesz każdy film w hd/720 :)

sprawdz na zalukaj.tv

Napisy po ang, nie pl.

Ja wiem, ze nie o to chodzi, ale po tym, jak sciagniesz film, to mozesz sciagnac do niego angielskie napisy. Jest taki program, napiprojekt sie zwie, co wyszukuje odowiednie dla twojej wersji filmu napisy, a jest o tyle ciekawiej, ze mozna wybrac, czy to moja byc napisy po polsku, czy napisy po angielsku.

Właśnie w tym różnica, że jak się ściąga film to trzeba czekać do końca, a online się ściąga kawałek po kawałku i się nie czeka.

Polecam serial na yt "The Guild" coś dla ludzi którzy kiedykolwiek grali w MMO, są 4 sezony z polskimi napisami (żeby się napisy wyświetliły należy zaznaczyć na czerwono dymek na dole po prawej stronie okna) rewelka:

http://www.youtube.c...ow/theguild?s=1

wbij na www.1channel.ch jak dlamnie najlepsza strona. filmy sa wszystkie po angielsku ;].. o jest film "Dzien Swira" z ang napisami :] (sam sie zdziwilem) no ale milego ogladania filmow.. PS jak bd chcial obejzec to najlepsze filmy sa na putlocker albo socketshare czy cos w ten desen

Czy znacie stronę z filmami po ang. i z ang. napisami?