Zapraszam was na obejrzenie filmu produkcji mojego ziomala. W tym filmie opowie was o grze GW2 co w nim znajdziemy i co od niego oczekujemy.
Zapraszam was na obejrzenie filmu produkcji mojego ziomala. W tym filmie opowie was o grze GW2 co w nim znajdziemy i co od niego oczekujemy.
dużo osób lubi Rocka jak i Roja ja też ale żeby na 300 wyświetleń 600 na tak :X
koleś ma fajny głos ;p
@2X UP
YT odświeża swoje statystyki co jakiś czas, nie co chwila.
Ogólnie będę wrzucał jego filmiki tutaj jak coś będzie o tematyce MMORPG. Jak na razie czekam na klucz do GW2 i przetestowania tego na własnej skórze. I fajnie że wam się podoba.
Fajnie kolo gada. Sam też osobiście czekam na kluczyk do bety, poza tym jestem już strasznie napalony na ten tytuł. Ale z doświadczenia wiem, że nie jedna gra padała w moich oczach po OPB. Jednak, że grałem w GW1 i od samego początku rozgrywki brakowało mi tylko open world. Natomiast w gw2 już to jest, nie tylko to wile innych sympatycznych rzeczy również.
Naprawdę miło się słuchało, aż entuzjazm i oczekiwanie na GW znów powróciły
Moim zdaniem to nie ma sensu wstawiać filmy Rocka Dużo osób go zna i jak ktoś chce obejrzeć to wystarczy wejść na yt ;/
Zgadzam się z przedmówcą nie ma co się podniecać ... i każdy kto go zna wie gdzie go szukać ...
Ale to jest jego "ziomal"
Ale to jest jego "ziomal"
Włąśnie nie wiem co autor miał na myśli. Chyba miał wrażenie że nikt nie wie kto to Rock : )
Autor miał na myśli to że znam go osobiście i nie tylko.
Co wy tam biadolicie. Ja nie wiedziałem o istnieniu pana Rocka, a pewnie znajdzie się o wiele więcej osób takich samych jak ja.
Muszę przyznać, że miło się go słuchało przy kawce. Subbed.
Dzięki za info.
Wiesz zawsze się znajdą kozaki co wszystko wiedzą i wszystko widzieli. Ja tylko informuje osoby które jeszcze go nie widzieli ani nie słyszeli co ma do powiedzenia o grach MMORPG i nie tylko. Dobre filmiki ma także Rojo tylko on bardziej preferuje FPS np. CoD,BF3 itp.Jeżeli ktoś nie jest zdecydowany jeszcze np na WoW'a,SWTOR(online) to Rock ma na ten temat także filmy które w całości ukazują uroki jak i wady tych gier.Zapraszam
Według mnie to jest mistrzostwo świata. Twórca wetwillyhip@yahoo.com filmik nazywa się "Tyria Needs Heroes"
No i tacy ludzie powinni sie brac za robienie filmikow.
Ja tak naprawdę poznałem Rock'a w tym tygodniu gdy szukałem czegoś na YouTube i natrafił mi się jego filmik z WoW'em - Rasy. Remigiusz (on ;P) bardzo fajnie opowiada, wręcz filozofuje, robi nawet filmiki z synkiem ^^ Bardzo fajnie, że to wstawiłeś, na pewno przybędzie mu widzów
No i tacy ludzie powinni sie brac za robienie filmikow.
Zgadzam się, gościu wie co chce powiedzieć, nie scina się, ma dobry głos i ma jakieś obeznanie w temacie.
Jak to się mówi "odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku". Zgadzam się z wami bardzo fajnie i przyjemnie go się słucha i wie przede wszystkim co mówi do nas a nie jakieś tam bzdety jak 90% osób robiące filmy o grach pieprzą od rzeczy i nic się nie dowiadujemy o danej grze. A Rock robi to inaczej ponieważ ukazuje nam obraz gry w prosty i zastanawiający sposób i dzięki jego filmom zagrałem w Skyrim,BF3,CoD i nie tylko ale nie będę wymieniał wszystkich. A co do GW2 to po prostu nie mogę się doczekać gry no i przede wszystkim na klucz do CBT.
mnie tam klucz na CBT nie obchodzi mimo rejestracji, ja chce wiedzieć czy na moim 3 letnim kompie będzie dało się grać bez lagów i jednak z jakąś porządną grafą