Szukam jakiegoś serialu albo filmu o grach MMORPG ( koniecznie napisy lub lektor ). Na razie znam: Big Bang Theory , The guild ( nie znalazłem tłumacznia a grrr ;/ )i odcinek south parku "make love not world of warcraft ".Proszę o propozycje i jeśli to możliwe linki.
Filmy/seriale o mmo
Jest film z Archlordem, a nazywa się BenX. Nie opowiem Ci o nim za dużo, bo nie oglądałem.
Jest odcinek w The Simpsons o MMO(Jest nawiązanie do WoW-a) ale nie pamiętam jak się nazywał.Tutaj masz fragment odcinka- http://www.smog.pl/wideo/9699/simpsonowie_kontra_world_of_warcraft/
Wydaje mi się ,że to bardziej DDo , ale dzieki za wszystko .
Wydaje mi się ,że to bardziej DDo , ale dzieki za wszystko .
Z tego co wiem, to to jest nawiązanie do WoW-a.
Jest jeszcze w Władcach Much nawiązanie do MMO(głównie do wow-a) bo chłopacy grają w grę Magiczni Wojownicy.
Zapomniałem wspomnieć ,że to oglądałem. ( Ciekawostka: podobno chciano zrobić mmorpg wlaśnie na podstawie magicznych wojowników. )
a ja polecam serial komediowy zrobiony w grze World of Warcraft - o wojowniku i przygłupim paladynie:)
Jest do tego jakieś tłumaczenie ?
Moglibyście zlinkować mi BenX na jakimś odtwarzaczu internetowym ?Bo chciałbym obejrzeć ( po polsku rzecz jasna. )
Wakfu serial na podstawie dofusa.
Zrobili nawet grę na podstawie Magicznych Wojowników, ale była to gierka SP...
Proszę o usunięcie posta, jest to spowodowane moją głupotą oraz nieczytaniem treści... :|
Szukam jakiegoś serialu albo filmu o grach MMORPG ( koniecznie napisy lub lektor ). Na razie znam: Big Bang Theory , The guild ( nie znalazłem tłumacznia a grrr ;/ )i odcinek south parku "make love not world of warcraft ".Proszę o propozycje i jeśli to możliwe linki.