Gdzie moge pobrac filmy z polskim lektorem?
Filmy z polskim lektorem
z internetu
Nie wiem czy jest taka możliwość, ale pewnie na polskich torrentach, ale sporo filmów online jest na cda.
W każdym sklepie z filmami oraz sklepach internetowych. Inne formy są nielegalne, a stanowisko forum do piractwa się nie zmieniło raczej.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Pobieranie filmów jest legalne, jeśli usuniesz go po 24 godzinach od ściągnięcia.
na kickass.so można znaleźć mnóstwo polskich filmów, a co do piractwa pokażcie mi chociaż 1 dorosłą osobę która ani razu w życiu niczego nie spiraciła?
1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. (...)
2. Zakres własnego użytku osobistego obejmuje korzystanie z pojedynczych egzemplarzy utworów przez krąg osób pozostających w związku osobistym, w szczególności pokrewieństwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego.
A to że trzeba usuwać plik po 24 godzinach to mit.
Zatem ściągaj i ciesz się z filmu, piracie ! ARRR (ściągnąć można np z peb.pl)
Dzieki za odpowiedzi a co do piractwa na forum to nie obowiazuje jak zaczna to stosowac to guru tez by musial poleciec za lamanie nda
A kiedy guru złamał nda odbiegając od tematu?? Torrentów radze unikać....
Lektor niszczy klimat, nie lepiej z napisami coś obejrzeć? Dzięki napisom przynajmniej czytam znacznie szybciej .
Gdzie moge pobrac filmy z polskim lektorem?