Filmy z polskim lektorem

Gdzie moge pobrac filmy z polskim lektorem?

z internetu

Nie wiem czy jest taka możliwość, ale pewnie na polskich torrentach, ale sporo filmów online jest na cda.

W każdym sklepie z filmami oraz sklepach internetowych. Inne formy są nielegalne, a stanowisko forum do piractwa się nie zmieniło raczej.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Pobieranie filmów jest legalne, jeśli usuniesz go po 24 godzinach od ściągnięcia.

na kickass.so można znaleźć mnóstwo polskich filmów, a co do piractwa pokażcie mi chociaż 1 dorosłą osobę która ani razu w życiu niczego nie spiraciła?

ART. 23 USTAWY O PRAWIE AUTORSKIM

1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. (...)

2. Zakres własnego użytku osobistego obejmuje korzystanie z pojedynczych egzemplarzy utworów przez krąg osób pozostających w związku osobistym, w szczególności pokrewieństwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego.

A to że trzeba usuwać plik po 24 godzinach to mit.

Zatem ściągaj i ciesz się z filmu, piracie ! ARRR (ściągnąć można np z peb.pl)

Dzieki za odpowiedzi a co do piractwa na forum to nie obowiazuje jak zaczna to stosowac to guru tez by musial poleciec za lamanie nda

warn_ico.png
Na forum obowiązuje. Na stronie nie. - Might

A kiedy guru złamał nda odbiegając od tematu?? Torrentów radze unikać....

Lektor niszczy klimat, nie lepiej z napisami coś obejrzeć? Dzięki napisom przynajmniej czytam znacznie szybciej :D.

Gdzie moge pobrac filmy z polskim lektorem?