Final Fantasy 14 Pomoge ogarnac - Odin

Dodam jeszcze ze co wtoreczek na ten moment moja gildia robi casualowe podejscie do Savage raidow z tego dodatku wiec jesli ktos chcialby zobaczyc jak wygladaja walki szczerze zapraszam :slight_smile: Duzo sie dzieje.

Tak samo na luziku jestem w stanie pokazac jak wyglada kazdy etap rozgrywki przez dungi czy alliance raidy do tego jak kupowac domy i mozemy pozwiedzac domki, wlasna prywatna wyspe i tak dalej

Link do twitcha u mnie w profilu, nie bede sie reklamowal bo to nie ma sensu :slight_smile:

Nie no, teraz serio, jako zaślepiony fanboy, to masz akurat bardzo wąskie spojrzenie :wink:
Weź wstaw lepiej jakiś filmik z alpha testów, albo z dodatku sprzed 10 lat…

A ja nie napisałem, że jest balans. Ogólnie nie widziałem jeszcze gry z dużą ilością klas/postaci nastawioną na pvp i ciągle rozwijaną, ze stałym i dobrym balansem. Jeszcze na początku wakacji bg wyszukiwało od 2 do 4 minut, teraz nie wiem, walki wciąż są dynamiczne i płynne. Jest mnóstwo problemów i zaniedbań, ale jak pisałem wcześniej arenowo WoW chyba wciąż ma najwyższy poziom wśród MMO. Jeżeli ktoś szuka open world, siege, large scale itp. to nie polecam(FF14 jeżeli chodzi o pvp to nie polecam w ogóle). Jak jest w FF14 z tym expem? Na świeżej postaci wbije sobie na pvp max lvl i odblokuje wszystko co jest potrzebne do pełnego grania w pvp i będę mógł walczyć o rankingi? Czy chodzi bardziej o expienie dodatkowych klas na tej samej postaci po przebrnięciu przez nieunikniony obowiązkowy maraton biegania po świecie za questami?

Jeszcze nie widziałem osoby co dla pvp porzuciłaby WoWa i przeszła do FF14… Jest tam jakieś comunity/content creatorzy skupiające się na pvp?

Zaslepiony fanboy :stuck_out_tongue: …nie mordeczko, ale zgodze sie ze bylem nieuprzejmy bo wzialem cie za normalnego uzytkownika tego forum xD Za co przepraszam. Gralem w oba tytuly, niestety w WoWa dluzej. Dlatego mimo ze czasem jebne cos glupiego, staram sie zachowac resztki obiektywizmu co do tej chinskiej kukielki:3

Jesli chodzi o samo levelowanie przez pvp to fakt najlepiej ukonczyc gre na 1 klasie bo potem dostajesz buffa 100% expa do kazdej klasy ktora ma lvl nizszy niz “main”. Da sie na spokojnie wylevelowac kazda klase postaci robiac tylko pvp. W dodatku pojawila sie nowa “waluta” ktora zdobywasz wbijajac poziomy pvp za ktora mozesz kupowac nowe kozackie skorki. Ta cala nowa Walute zdobywasz na zasadzie battlepasa pvp (nie nie mozesz kupic przeskokow ani nagrod za real pieniadze ani w zaden inny sposob, tylko pvp)

bp

tak wyglada ten Battle pass… i jest odnawiany co kazdy duzy patch czyli nastepny wychodzi za niecaly miesiac

Siema, jakbyś miał chwilke odpisz pw pls.