Hejka. Wiem ze sporo was tutaj ktorzy chca zaczac jakiegos MMO ale potrzebuja porad, moze nie macie z kim grac, albo po prostu obawiacie sie gier z innymi ludzmi.
Oferuje swoja pomoc w rozpoczeciu rozgrywki, ogarnieciu klasy ktora cie interesuje (ew podpowiedzi jak klasa sie spisuje pozniej).
Gram tylko i wylacznie Tankami, aczkolwiek wylewelowalem juz sporo innych klas postaci i wydaje mi sie ze bede w stanie odpowiedziec na wiekszosc pytan
W tym momecie czekamy na nastepny update przed nowym dodatkiem, wiec mam sporo czasu dla kazdego.
Co musisz zrobic? Twoja postac na serverze ODIN pomoze calkiem sporo, moze z czasem dolaczysz do nas do gildii ( anglojezyczna ale mamy polakow)…
Wrzucam zdjecie zebys wiedzial kogo szukac …ew szukajcie mnie w Shirogane 24 plot 46. Gdzies na plocie bede siedzial xD!
Chetnie pomoge rowniez tutaj… pamietajcie FF14 oferuje Podstawke + 1 caly dodatek za darmo, a juz za moment i drugi caly dodatek kompletnie za darmoszke. Prawie 200-300h rozrywki jesli interesuje cie gleboka linia fabularna i inne atrakcje ktore oferuje gra.