Witam, poszukuje kilku osób które chciałyby zagłębić się w świat FF ostatnio dosyć często oglądam gameplaye z tej gry i jestem nią niesamowicie zainteresowany, ale jak to każdemu człowiekowi zainteresowanie mija gdy jest sam. Jak ktoś na tym forum grał już w FF to prosiłbym o podzielenie się uwagi na temat tej gry bo po gameplayach niemozna zawiele ocenić.
Final Fantasy : a realm reborn
Cześć. Również szukałem jakiś informacji na temat FF tutaj na forum. Jednak nikt jakoś nic nie napisał. Sam szukasz czegoś na okres zimowy z racji, że nie mam w co grać.
Słyszałem, ze endgame jest ubogi? Jak to tam wyglada ?
Witam!
To może ja. Nie grałem w wersję poprzednią 14, od razu zacząłem od RR. Po krótce opowiem tylko, że FF jest zwykłym, sztampowym mmo z piękną otoczką fabularną. To co mnie zawsze jarało w tej serii to klimat i to to jest, jeśli chodzi zaś o całą resztę- d*py nie urywa. W Final Fantasy A Realm Reborn, jako o grze mmo, nie ma w niej nic wyjątkowego, unikalnego, co warte jest płacenia miesięcznego abonamentu. Nigdy nie żałowałem pieniedzy na gry, sprzęt, czy oprogramowanie, niestety. Dopiero co kupiłem 3 monitor do Eve Online, więc moje małe przekonanie odnosnie FF14 nie wynika ze skąpstwa, tylko najzwyklej w świecie uważam, że gra nie jest warta tych pieniędzy, które żąda za nią producent/wydawca.
Dla klimatu i cieszenia oczu- TAK
Reszta- nic szczególnego
Dodatkowo grze nie pomaga fakt, że na dzień dzisiejszy nie ma w niej dobrze rozwiniętego systemu pvp.
Pozdrawiam.
Czyli wnioskując z tego co piszesz gra niczym się nie wyróżnia od innych gier MMO. Jedyne co można na temat tej gry powiedzieć jest to grafika i dynamika ... no cóż a byłem święcie przekonany, że skoro w rankingach na mmorpg.com jest w TOP1 to jest naprawdę warta. Chociaż spróbowania pogrania w nią, ale cóż mówi się trudno i żyje sie dalej
Ja mam to samo zdanie co Celebryta. Kupiłem w dniu premiery. Dobiłem do 30lev i 2x 15lev i... przestałem. Gra nie ma dosłownie nic ciekawego do zaoferowania czego by nie miały inne produkcje.
to Tera online nadal moim top 1 z tego wynika
Taki miałem plan żeby pograć sobie w TERE jak nie w FF no nic zobaczymy co z tego wyjdzie
Grałem w Tere od premiery. Przestałem kilka tygodniu temu. Polecam z ręką na sercu. Bardzo dobra gra, dużo kontentu. Nie mniej jednak uprościli endgame dlatego przestałem grać. Nie miałem już co robić.
Tylko gra jest typowo PVE, jeśli szukasz dobrego PVP to tam nie znajdziesz.
Witam, poszukuje kilku osób które chciałyby zagłębić się w świat FF ostatnio dosyć często oglądam gameplaye z tej gry i jestem nią niesamowicie zainteresowany, ale jak to każdemu człowiekowi zainteresowanie mija gdy jest sam. Jak ktoś na tym forum grał już w FF to prosiłbym o podzielenie się uwagi na temat tej gry bo po gameplayach niemozna zawiele ocenić.