Witam,
Rozpoczalem swoja przygode z finalem, chcialem bardziej doswiadczonych graczy zapytac co tak naprawde trzyma was przy grze dluzszy czas. Przedewszystkim chodzi mi o aspekt progresu i co najwazniejsze w tej grze domyslam sie - gear. Czy jest maxymalny poziom przedmiotów po osiągnięciu ktorego nie ma co juz upgreadowac? Czy pozniej dochodzi jakis enchant ktorego ciezko wbic? Bo np przed dodatkiem widzialem sporo osob bodajze max gear 275 i zastanawialem sie - fajnie maja juz najlepszy sprzet dostepny w grze ale co oni tu jeszcze robia bo pvp widze ze jest kiepskie- subiektywne zdanie. Bo jestem graczem mmorpg starszej daty i bg areny bez wplywu gearu na zadawane przez nas obrazania sprowadzaja sie dla mnie tylko do proby zrobienia z mmorpg jakies moby takie dwa w jednym. W skrocie pvp dla mnie istnieje tylko w takiej formie jak bdo, archeage , kalonline i l2 . Ale szukam teraz fajnej zabawy pve bo w powyzszych tytulach wypadly przecietnie. Dlatego ppnawiam pyt czy osiagniecie max gearu powoduje ze bawimy sie tylko na zasadzie nie wiem odkrywania achivmentow typu kto szybciej zrobi raid itp.