Final Fantasy XIV: A Realm Reborn [Trial] oraz M&M: Duel of Champions

Witam!

Szukam graczy +16 chętnych do wspólnej przygody z trialem FF, który wystartował wczoraj po godzinie 19 naszego czasu.

Zapraszam również graczy DoC, którzy chętnie spróbowaliby sił w tym tytule karcianym [mile widziani także weterani :].

Jako jeden z założycieli community Pradawny Legion oferuję z mojej strony forum oraz serwer TS3, na którym zawsze znajdą się chętne osoby do pogrania i pogadania.

Wszystkich serdecznie zapraszam do wpisywania się w tym temacie.

Adres TS podaję poprzez PM.

Pozdrawiam

Adeshal

Podeślij TS'a to mogę Ci pomóc jakoś w FF

Gram w triala od kilku dni, bardzo możliwe że zostanę na dłużej. Chętnie zagram w większej liczbie osób.

Ja mogę z kimś zagrac od zera ;)

jak się zdecydujecie gracz czy macie pytania na temat gry zapraszam do nas do Avangardy łapać nas w grze na ts3.novasociety.com czy na naszym forum.novasociety.com tutaj chętnie wam pomożemy powiemy co i jak

Pobieram właśnie i wbijam do gry ;) zobaczę czy gra warta zachodu. ogólnie interesuję mnie klasa coś na zwór gladiatora z Aiona czy takowa istnieje? ;)

chyba dragon wbijesz do nas na ts3 to cie pokierujemy

Dzisiaj podałem dane do serwera TS3 wszystkim zainteresowanym. Jesli zbierze się dostateczna liczba graczy, to w community otworzymy nową sekcję dotyczącą właśnie FF XIV.

Wszystkich jeszcze raz serdecznie zapraszam. :]

Zapraszam każdą osobę zainteresowaną FFXIV do forum.novasociety.com by tam sie wypowiadały i dołanczały do FC

Wciąż mi brakuje tutaj jednej z ważniejszych informacji. Na którym to serwerze pogrywacie ?

Drodzy Koledzy (i ewentualnie koleżanki) zapraszam was wszystkich na serwer moogle. Gra nas tam coraz więcej (niektórzy triale, niektórzy już pokupowali). Jak nas rozpoznać? Wszyscy mamy nazwisko "Freeman". Jest to taka polska rodzinka w naszym wypadku w której ciągle są miejsca. Zapraszam wszystkich na ten serwer, a zainteresowanych również do tworzenia postaci z nazwiskiem Freeman. Jeśli spodoba wam się granie to wejdziecie do FC w której jest około 250 pomocnych osób. Tak czy inaczej serdecznie zapraszam.

Mój nick?
Bogdan Freeman.

Osobiście zacząłem grę na serwerze Phoenix i myślę, że raczej tam zostanę. Serwer Moogle jest zbyt przepełniony polskimi graczami co nie zawsze wychodzi serwerowi na dobre. :]

Zapraszam na nasze forum pradawnylegion.pl - jutro utworzę sekcję dot. FF XIV

Tak przy okazji - Speex możesz przestać nabijać posty w tym temacie?

Naprawdę raz wystarczy napisać, że jesteś z Nova Society...

@Adeshal

Prawda, że na moogle nas najwięcej, ale z racji tego, iż jest to gra P2P to nie ma nas tak naprawdę zbyt wielu. Z kolei poznać paru fajnych graczy zawsze warto.

Anyway niezależnie gdzie zdecydujecie się grać życzę dobrej zabawy ;)

Postać na moogle można stworzyć w nocy lub po prostu rano do 13+/- :) testowane.

Część z nas postanowiła stworzyć postaćna serwerze Phoenix oraz tam pozostać.

Wszystkich zainteresowanych grą na tym serwerze proszę o kontakt, na PM bądź w grze.

IGN: Adeshal Moonblade

Mam pytanie odnośnie FF bo z chęcią bym zagrał ale pytanie mam takie czy jeśli po trialu będę chciał grać dalej to abonament co miesiąc trzeba płacić czy jest to gra typu ze kupie pudelko z gra i moge grac caly czas ? ?

Serwer Moogle jest zbyt przepełniony polskimi graczami co nie zawsze wychodzi serwerowi na dobre. :]

Niestety, atmosfera na moogle jest bardzo toksyczna. Można by książkę napisać o zachowaniach co poniektórych graczy :D

@up Tylko abonament i nic więcej (nie ma możliwości kupna za walutę w grze)

Niestety, atmosfera na moogle jest bardzo toksyczna. Można by książkę napisać o zachowaniach co poniektórych graczy

Po za paroma ekstremalnymi przypadkami, z niczym 'toksycznym' się nie spotkałem, ale to chyba zależy od ludzi z którymi się gra :)

Witam!

Szukam graczy +16 chętnych do wspólnej przygody z trialem FF, który wystartował wczoraj po godzinie 19 naszego czasu.

Zapraszam również graczy DoC, którzy chętnie spróbowaliby sił w tym tytule karcianym [mile widziani także weterani :].

Jako jeden z założycieli community Pradawny Legion oferuję z mojej strony forum oraz serwer TS3, na którym zawsze znajdą się chętne osoby do pogrania i pogadania.

Wszystkich serdecznie zapraszam do wpisywania się w tym temacie.

Adres TS podaję poprzez PM.

Pozdrawiam

Adeshal