Tak jak w temacie , ma ktos ? jesli tak to jakie odczucia ? , jesli ktos by sie znalazl to z checia pogram odezwij sie tylko na priv . Hej !
Final fantasy XIV a realm reborn ver ps3
Serwery ps3 i pc są połączone, więc co za problem pograć z kimś z wersji pc? Na forum jest gildia, są ludzie.
PS. z tego, co słyszałem, to ps3 nie radzi sobie z większymi eventami.
Serwery ps3 i pc są połączone, więc co za problem pograć z kimś z wersji pc? Na forum jest gildia, są ludzie.PS. z tego, co słyszałem, to ps3 nie radzi sobie z większymi eventami.
Jesli chodzi o serwery to wiem ze sa polaczone , chodzi mi tylko o to ze moge kogos dodac na ps3 do znajomych itd , druga wlasnie sprawa chcialem zasiegnac informacji jak to jest u innych uzytkownikow FF na PS3 , ja poki co nie widzialem zadnych zgrzytow czy cos w ten desen, jesli mowa o tych dynamicznych eventach.
Właśnie czyli jak mam grę na pc to mogę ją też odpalić na xboxie bez żadnych dodatkowych opłat? Czy konto na pc i konto na konsole to dwa różne konta?
Właśnie czyli jak mam grę na pc to mogę ją też odpalić na xboxie bez żadnych dodatkowych opłat? Czy konto na pc i konto na konsole to dwa różne konta?
Na xboxie kolego nie odpalisz z tego tytulu ze gra wyszla wylacznie na PC i PS3 . a jesli chodzi o powiazanie to tylko serwerowe . Mozesz grac na ps3 wraz z graczem na PC ale nie zarejestrujesz ver Ps3 jako PC i odwrotnie.
Ok, dzięki za odpowiedź.
Na xboxie kolego nie odpalisz z tego tytulu ze gra wyszla wylacznie na PC i PS3 . a jesli chodzi o powiazanie to tylko serwerowe . Mozesz grac na ps3 wraz z graczem na PC ale nie zarejestrujesz ver Ps3 jako PC i odwrotnie.
I jeszcze jako ciekawostkę dodam, że owszem, wersje PC i PS3 kupuje się oddzielnie, ale jeśli obie wersje są pod jednym kontem, to prepaid się "stackuje".
Przykładowo, mamy kupioną wersję PC i PS3, na każdej po 30 dni do wykorzystania. Możemy całe 60 dni wykorzystać na samym PS3 lub odwrotnie, na PC.
I jeszcze jako ciekawostkę dodam, że owszem, wersje PC i PS3 kupuje się oddzielnie, ale jeśli obie wersje są pod jednym kontem, to prepaid się "stackuje".Przykładowo, mamy kupioną wersję PC i PS3, na każdej po 30 dni do wykorzystania. Możemy całe 60 dni wykorzystać na samym PS3 lub odwrotnie, na PC.
kurcze o tym nie wiedzialem za zamierzam mimo wszystko kupic Ver na pc. Dziekuje Ci za ciekawe uzupelnienie
Tak jak w temacie , ma ktos ? jesli tak to jakie odczucia ? , jesli ktos by sie znalazl to z checia pogram odezwij sie tylko na priv . Hej !