Moogle
Final Fantasy XIV czy warto zagrać?
Jest tu jakiś trial? Open weekend, zaproszenie przez innego użytkownika etc. Nie znalazłem żadnych informacji na ten temat.
@up Nie ma. Raz jeden tylko dali kilka dni dla zamrożonych kont, żeby wypróbować patcha 2.1. Niestety, albo stety, trzeba kupować w ciemno.
Od siebie mogę dodać, że gra jest bardzo dopracowana, nawet w szczegółach.
Mnie jedynie co kuje trochę po oczach, że detale niektórych pancerzy są nie najlepszej jakości, ale tak to jedno z lepszych MMORPG w jakie grałem.
Można już postacie na moogle robić?
Raczej nie.
Ja tam gram na Phoenix , choć chciałem na Moogle
Można tylko że po północy.
A ile trzeba pobrać i czy można pobrać przed kupieniem gry?
Optymalizacja za***ista nawet na ultra ustawieniach 60fps stale. Tak powinni robic gry mmo !
Czekam az odblokuja moogle bo na innych raczej nie ma sensu grac.
Polecacie gladiatora jako pierwsza postac? ( jestem zielony jesli chodzi o ten tytul - wychowalem sie na wersjach na nesa i snesa ).
Niestety trzeba najpierw kupić dopiero potem pobrać, chyba że kupisz pudełkową edycje, a w promocji kupiłem za 70zł chyba i zdecydowanie mniej pobierania jest.
Ja na steam kupiłem to mi pobrało 8,5 gb i potem przez launcher gry około 4 gb
A mógłby ktoś napisać jak zobaczy że można na moogle postacie robić?
Dlaczego nie ma sensu grać na innych niż Moogle?? lool
Wieczorami i popołudniu na Phoenix lata dużo osób..
Po prostu podczas tworzenia postaci na samym końcu masz do wybrania serwer, na którym chcesz grać i jeśli będzie można to zaznaczysz Moogle
Konto na Moogle możesz zrobić codziennie, zaczyna się po 24 i tylko do 7 rano można to zrobić.
W ciągu dnia zablokowane.
moogle jest zablokowane az do odwolania. cala noc nie dalo sie zrobic postaci.
Odblokowane przez chwile bylo
Cześć, pytanie jest takie jak tytuł tematu:)