Final Fantasy XIV - Dyskusja ogólna

@T4l4r wiesz to zależy...levelując jedną lub dwie klasy na potd jak najbardziej. Natomiast więcej by mnie znużyło, dlatego urozmaiceń nigdy za wiele. ;)
@Naadir Crafty wbij do 15, a potem na levequestach. 15-50 w godzinę, a zużyjesz około 60 leve. Tylko itemki musisz zwracać HQ (2x exp). Warto się wtedy zwrócić do jakiegoś wylevelowanego crafta o przekrafcenie =)

Chlopak sie pyta o to jak szybko wbic lvl a nie "jak urozmaicic sobe lvlowanie" ...

Chlopak sie pyta o to jak szybko wbic lvl a nie "jak urozmaicic sobe lvlowanie" ...  

Straciłem ostatnio umiejętność czytania ze zrozumieniem po polsku, dlatego proszę o wskazanie słowa "szybko" lub jego synonimów w poniższym poście.

Jak mam levelować inne klasy ?

Wbiłem archerem 30 poziom na samych questach, zrobiłem ich bardzo dużo, teraz zmieniłem sobie na Roque i nie wiem jak mam levelować od 1 poziomu jak nie mam już questów bo je zrobiłem

To jest dopiero mój pierwszy alt a gdzie reszta klas, wtedy to już całkowicie zero questów będzie bo wszystko zrobione

Dobra ziomki wrzućcie na luz...

I dzięki wszystkim za porady

Witajcie! :)
Podziwiając popularność tematu naszego nowego forumowego kolegi oraz patrząc na to że w.w. tytuł nie posiada własnej podkategorii na forum.

Postanowiłem założyć ten temat w którym będziemy mogli wymieniać się opiniami na temat wszystkiego co związane z Final Fantasy XIV.

Zapraszam wszystkich którzy zastanawiają się nad kupnem do zadawania pytań, a graczy do dyskusji na temat najnowszego dodatku i nie tylko :)

Pozdrawiam! :)