[Final Fantasy XIV] Kaer Morhen (Moogle) PVE/PVP/RP - zapraszamy!

Witajcie drodzy gracze Final Fantasy Online! Jeśli gracie, graliście albo dopiero zaczynacie grę i poszukujecie doborowej kompanii, to lepiej trafić nie mogliście! Zupełnie nowa, młodziutka gildia Kaer Morhen zaprasza w swe szeregi!

Niezależnie od poziomu, doświadczenia jesteś zawsze mile widziany. Jedyny wymóg to kultura i dojrzałe zachowanie, co nie zmienia faktu, że kolorowe osobowości także znajdą u nas miejsce! (Zwłaszcza kobiety :P)

Ze względu na niedużą liczbę polskich graczy, mamy w planach stworzenie odpowiedniego "miejsca" dla naszej rodowitej społeczności, by móc razem cieszyć się każdym aspektem gry, tj. PVE, PVP, a także Role-Play. Każdy znajdzie coś dla siebie!

Na co czekasz? Dołącz do nas już dziś! Tylko razem osiągniemy sukces!

W razie pytań, chęci uzyskania zaproszenia do gildii lub Tsa, proszę kontaktować się ze mną na PW, w komentarzasz lub poprzez grę - Wasil Ah'nir, pozdrawiam!

Rozumiem, że chcecie mieć coś swojego, ale czy nie lepiej dojść do istniejącego FC już? Polecam MIRAI :)

Wiem że początki bywają trudne, ale chcemy zebrać grupę graczy, którzy ruszą z nami od początku aż po end game :P

Mirai, jak każda gildia rządzi się swoimi prawami, chcemy podjąć się wyzwania i założyc gildie na wlasnych zasadach, pozdrawiam!

Spoko, dołączył bym do Was, ale właśnie w MIRAI jestem już :P

Edit.

Ale zastanowię się jeszcze :P

Nie ma problemu, serdecznie zapraszamy! Nawet jeśli chcesz tylko pogadać podczas gry na Tsie, zawsze to raźniej ;)

Witajcie drodzy gracze Final Fantasy Online! Jeśli gracie, graliście albo dopiero zaczynacie grę i poszukujecie doborowej kompanii, to lepiej trafić nie mogliście! Zupełnie nowa, młodziutka gildia Kaer Morhen zaprasza w swe szeregi! Niezależnie od poziomu, doświadczenia jesteś zawsze mile widziany. Jedyny wymóg to kultura i dojrzałe zachowanie, co nie zmienia faktu, że kolorowe osobowości także znajdą u nas miejsce! (Zwłaszcza kobiety )Ze względu na niedużą liczbę polskich graczy, mamy w planach stworzenie odpowiedniego "miejsca" dla naszej rodowitej społeczności, by móc razem cieszyć się każdym aspektem gry, tj. PVE, PVP, a także Role-Play. Każdy znajdzie coś dla siebie! Na co czekasz? Dołącz do nas już dziś! Tylko razem osiągniemy sukces!W razie pytań, chęci uzyskania zaproszenia do gildii lub Tsa, proszę kontaktować się ze mną na PW, w komentarzasz lub poprzez grę - Wasil Ah'nir, pozdrawiam!

Czemu czegoś takiego nie zrobiliście na Phoenix :( tak bym dołączył

Załóż postać na Moogle! :D Zawsze razem możemy na innej klasie od początku porobić fates albo hunting logi, jest dużo do roboty :P

Jak widać ekipa nie próżnuje :D

12436464_996302260416147_591611376_o.jpg

Wiem, że na Moogle są 2 -3 duże polskie FC ( SeeD, Mirai, Ronin? ), więc nie wiem po co tworzyć nastepne, gdzie znowu będzie z 10 max online osób...:( nie lepiej dojśc do już istniejących zamiast rozwalać się po wielu małych FC?

Każda gildia jak już wcześniej wspomniałem rządzi się swoimi prawami :P

Jakbyście zrobili taką poważną gildię RP, to poleciłbym Was znajomym bo szukają w FFXIV właśnie gildii RolePlay :P

Zasady RolePlay mozna wspolnie omowic, ustalic, tak, aby to kazdemu pasowalo i wszyscy byli zadowoleni :P

Taka grupka się już nam zebrała, Zapraszamy :D

Kaer Morhen poszukuje Healera (astrologian lub scholar), 2 meele dps do Staticu 2.0 i 3.0. Nie musisz posiadać żadnego doświadczenia.

Witam. ostatnio zastanawiam się nad kupnem FF 14. Pogrywam na trialu ale kompletne jestem zagubiony w tej grze.
Czy mógłbym liczyć na to że ktoś z was w gildii Kaer oprowadzil mnie po świecie FF?

Zaznaczę, że w ogólnie nie ogarniam świata final fantasy.
Ale podoba mi się.
Podajcie prosze swój team speak.

Witaj! Jak najbardziej zachecam do kupna Finala i rozpoczecia przygody w naszych szeregach :) Jesli chodzi o pomoc, to zawsze ktos sie znajdzie, na Tsie lub w grze, kto wyjasni Ci wiele rzeczy dotyczacych gry i odpowie na nurtujace Cie pytania ;) 31.133.6.136 VIP 4 - haslo KRM zapraszamy!

Witam

Czy wątek jest dalej aktualny?

Szukam polskiej ekipy na moogle. Nie ukrywam jestem nowy, gram jakiś mc

Póki co summoner 52lvl (Gram na ps4)

Pozdrawiam,

Dom

Oni juz nie graja z tego co wiem

Witajcie drodzy gracze Final Fantasy Online! Jeśli gracie, graliście albo dopiero zaczynacie grę i poszukujecie doborowej kompanii, to lepiej trafić nie mogliście! Zupełnie nowa, młodziutka gildia Kaer Morhen zaprasza w swe szeregi!

Niezależnie od poziomu, doświadczenia jesteś zawsze mile widziany. Jedyny wymóg to kultura i dojrzałe zachowanie, co nie zmienia faktu, że kolorowe osobowości także znajdą u nas miejsce! (Zwłaszcza kobiety :P)

Ze względu na niedużą liczbę polskich graczy, mamy w planach stworzenie odpowiedniego "miejsca" dla naszej rodowitej społeczności, by móc razem cieszyć się każdym aspektem gry, tj. PVE, PVP, a także Role-Play. Każdy znajdzie coś dla siebie!

Na co czekasz? Dołącz do nas już dziś! Tylko razem osiągniemy sukces!

W razie pytań, chęci uzyskania zaproszenia do gildii lub Tsa, proszę kontaktować się ze mną na PW, w komentarzasz lub poprzez grę - Wasil Ah'nir, pozdrawiam!