Final Fantasy XIV problem z kodem

Jak w temacie. Zakupiłem przed chwilą Final Fantasy XIV z fabryki kluczy i po wpisaniu go wyskakuje The entered code is invalid. Ktoś wie o co chodzi ? Klucz przepisuje dokładnie tak jak go podano.

Chodzi o to, że klucz jest niepoprawny.

Nie wiem czy to ma znaczenie i nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale jeśli nie masz w ogóle Finala 14, to chyba musisz kupić najpierw ten klucz na 30 dni (tak jakby grę - podstawkę), a później dopiero możesz doładowywać to tymi 60 dniowymi.

Na stronie Square widnieje, że podstawka jest z 30 dniowym okresem grania, a osobno są Time-Card co dają po 60dni i kosztują mniej więcej tyle samo co ta podstawka. Na allegro 64zł podstawka na 30 dni i 74zł pre-paid(zwany Time-Cardem) na 60 dni.

Proszę tu link do oficialnego sklepu SquareEnix, gdzie to widać. Sprzedają osobno grę i osobno Pre-paidy 60 dniowe. http://na.finalfantasyxiv.com/pr/product/

Stąd właśnie tak mi się to wydaje, że jest, bo oczywiście na stronie sklepu z kluczami nie ma ani słowa. Możesz też zadać pytanie temu kolesiowi z allegro.

Kupiłem ten normalny klucz aktywacyjny a nie na subskrypcje xd Problem rozwiązany wpisywałem kod nie tam gdzie trzeba już gram :D

Jak w temacie. Zakupiłem przed chwilą Final Fantasy XIV z fabryki kluczy i po wpisaniu go wyskakuje The entered code is invalid. Ktoś wie o co chodzi ? Klucz przepisuje dokładnie tak jak go podano.