Final Fantasy XIV RAF (rozpocznij grę z nami!)

Nie wiedziałam, czy tworzyć z tego osobny wątek, czy też dołączyć go do tematu związanego z naszym FC, ale pomyślałam, że mógłby (podobnie jak na Reddicie) skupiać ludzi, którzy również pragnęliby wziąć udział w trwającym od lipca evencie.

Jaką FFXIV jest grą, każdy wie, i ten wątek skierowany jest do osób, które ograły już triala i stoją przed zarejestrowaniem swojej kopii A Realm Reborn. Przez długi czas nie bawiłam się w RAF-y, ale w pewnym momencie uświadomiłam sobie, że skoro to obopólna korzyść, to czemu by nie?

Żeby nie był gołosłowną - jeśli podczas rejestracji wpiszesz kod 9TBUNPWN, otrzymasz łakocie z poniższej grafiki:

Dla porządku podaję również stronę, na której możecie zarejestrować się bez mojego RAF-a (regulamin): http://www.finalfantasyxiv.com

Od siebie dodaję jeszcze (jeśli wybierzesz jako swój serwer Zodiark):

- pomoc w czyszczeniu triali i dungeonów niezależnie od Twojej klasy postaci;

- miniona;

- darmową podwózkę do czasu, aż dorobisz się własnego mounta.

Jeśli przy okazji dołączysz do naszego FC, otrzymasz również własny apartament w dowolnie przez siebie wybranej lokalizacji.

Jeśli brzmi fajnie i wykorzystasz kod, daj znać w tym wątku, że to zrobiłeś, a skontaktuję się z Tobą w grze.

UWAGA: ten wątek nie służy farmieniu RAF-ów. Potrzebuję tylko jednej osoby - kiedy się znajdzie, temat będzie można zamknąć.

ty łakocie osoba dopiero otrzyma jak opłaci abonament

Podejrzewam, że kod wykorzysta osoba, która będzie chciała grać = opłaci abonament. To oczywiście, że za samą rejestrację nic nie dostanie.

@Blath wrzuć kod na głównym forum FF tam masz specjalny topic...kod zostanie wykorzystany przez nowego gracza wciągu jednego dnia...wiem bo tak 5-6 osób sobie załatwiłem.

Kod wykorzystany, temat można zamknąć. :)

Chciałem jeszcze zapytać przed zamknięciem. Nic nie szkodzi na przeszkodzie żeby z kodu dalej skorzystać? Mam zamiar zacząć swoją przygodę z FF i nie liczę na żadne dodatkowe bonusy. Po prostu zakładam nowe konto i skoro mogę komuś pomóc to czemu nie. Wiem, że pytanie dość trywialne, ale zawsze lepiej się upewnić :D (a nóż się okaże, że kod się zmienia itd.).

Chciałem jeszcze zapytać przed zamknięciem. Nic nie szkodzi na przeszkodzie żeby z kodu dalej skorzystać? Mam zamiar zacząć swoją przygodę z FF i nie liczę na żadne dodatkowe bonusy. Po prostu zakładam nowe konto i skoro mogę komuś pomóc to czemu nie. Wiem, że pytanie dość trywialne, ale zawsze lepiej się upewnić  (a nóż się okaże, że kod się zmienia itd.).

Wydaje mi się, że 1 kod = 1 osoba; można oczywiście wygenerować większą ilość kodów z jednego konta. Możesz spróbować kod autora tematu dla pewności lub poprosić o drugi, ewentualnie jeśli jesteś zainteresowany tu masz mój kod: PFYHFVMK (gram na Moogle, jak zdecydujesz się na ten serwer napisz to mogę trochę pomóc merytorycznie a kod użyj lub nie choć polecam z racji bonusów).

Shav, kolega podał powyżej kod, a jeśli nadal chcesz grać z nami, napisz na navarre.dragonslayer@interia.pl (to nasz mail gildyjny), a dostaniesz nowy. Zaznaczam, bo temat w międzyczasie może już zostać zamknięty, a ja muszę wygenerować nowy kod.

Witam, chciałbym się zameldować, że to ja wykorzystałem kod do rekrutacji :) Postać na Zodiarku również stworzona.

Super, podaj nazwę swojej postaci, a skontaktujemy się z Tobą w grze. :)

Postać to Caelier Isilven.

Możesz zalogować się teraz do gry?

Niestety, w pracy obecnie jestem, więc w grze dziś będę dopiero po 22.

Ok, zatem wtedy wyślę zaproszenie.

1. no fajnie

Nie wiedziałam, czy tworzyć z tego osobny wątek, czy też dołączyć go do tematu związanego z naszym FC, ale pomyślałam, że mógłby (podobnie jak na Reddicie) skupiać ludzi, którzy również pragnęliby wziąć udział w trwającym od lipca evencie.

Jaką FFXIV jest grą, każdy wie, i ten wątek skierowany jest do osób, które ograły już triala i stoją przed zarejestrowaniem swojej kopii A Realm Reborn. Przez długi czas nie bawiłam się w RAF-y, ale w pewnym momencie uświadomiłam sobie, że skoro to obopólna korzyść, to czemu by nie?

Żeby nie był gołosłowną - jeśli podczas rejestracji wpiszesz kod 9TBUNPWN, otrzymasz łakocie z poniższej grafiki:

Dla porządku podaję również stronę, na której możecie zarejestrować się bez mojego RAF-a (regulamin): http://www.finalfantasyxiv.com

Od siebie dodaję jeszcze (jeśli wybierzesz jako swój serwer Zodiark):

- pomoc w czyszczeniu triali i dungeonów niezależnie od Twojej klasy postaci;

- miniona;

- darmową podwózkę do czasu, aż dorobisz się własnego mounta.

Jeśli przy okazji dołączysz do naszego FC, otrzymasz również własny apartament w dowolnie przez siebie wybranej lokalizacji.

Jeśli brzmi fajnie i wykorzystasz kod, daj znać w tym wątku, że to zrobiłeś, a skontaktuję się z Tobą w grze.

UWAGA: ten wątek nie służy farmieniu RAF-ów. Potrzebuję tylko jednej osoby - kiedy się znajdzie, temat będzie można zamknąć.