Final Fantasy XIV - Recruit A Friend

Planuję wrócić do FFXIV na poważnie z nowym kontem. Stwierdziłem, że warto przed jego utworzeniem zapytać czy jest ktoś chętny do WYSŁANIA MI RAF'a jako, że przynosi to obopólne korzyści choć TY dostajesz o wiele więcej -> więcej informacji (instrukcja wysłania RAF na samym dole): http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/friend_recruit/

co dostajesz ty:

*Gold Chocobo Feathers (można za to kupić np. mounty)

*Ballroom Etiquette - Improper Greetings

*Friendship Circlet (20% więcej exp do 25lvl)

*Aetheryte Pendulum

*Draught Chocobo Whistle (mount - jako, że planuję dłuższą przygodę)

*i wiele więcej im dłużej opłacam subskrypcję

co dostaje ja:

*Friendship Circlet

*Aetheryte Ticket x 99

*Silver Chocobo Feathers (waluta, słabsza wersja od Gold)

Czego oczekuję od Ciebie? Przede wszystkim znajomości gry; z początku będę grał solo więc nie musisz mi pomagać fizycznie ale przydała by się osoba na liście znajomych która zawsze coś doradzi/wytłumaczy. Serwer Moogle EU. Na zgłoszenia czekam do piątku w nocy.

@edit, skorzystałem z oferty T4l4r

JEŚLI KTOŚ CZYTA TEN TEMAT I JEST ZAINTERESOWANY RAF'EM OTO INSTRUKCJA Z MOIM KODEM ZAPRASZAJĄCYM

1. Zrób konto na: https://secure.square-enix.com/account/app/svc/mogstation
--możesz wykorzystać konto trial jeśli wcześniej na nim grałeś
2. Zaloguj się i wpisz klucz z podstawki (można kupić na allegro za ~20zł)
3. Kliknij "Manage Service Options", potem "Enter Recruitment Code"
4. Wpisz kod: 7Y48PM7D lub RGGFPGPT (daje 2 gdyby ktoś już jeden wykorzystał)
5. Możesz już grać, wpisać klucz do dodaktu itd. bonusy z RaF otrzymasz po ustaleniu subskrybcji lub wpisaniu kodu prepaid.
Jeśli wykorzystasz mój kod i wybierzesz serwer Moogle, odezwij się na PW, podam ci mój nick i dodam do znajomych, jakbyś miał jakieś pytania pisz in-game ;)
@aktualizacja 27.09 // dodałem nowe kody, stare zostały już wykorzystane

Jakos nie mam cisnienia i nie cche mi sie targowac napisze tylko ze moge ci wyslac rafa jak nikt inny sie nie znajdzie . Co do doswiadczenia 1k+ godzin przegrane ( nie sugerowac sie raptem nie mialem od poczatku ) na blm od tyle :)

Mnie wybierz, ja cały czas szukam jelen... znaczy osoby, której mogłabym wysłać takie zaproszenie :D

W październiku stuknie 2 lata gry, więc jakiś staż już mam ^^" Pomagałam bezinteresownie innym nowym w grze ludziom, niestety, skład się wykruszył, choć każdego poprowadziłam do endgame'u :( Aktualnie gram raczej casualowo, jakieś daily, trochę gatheringu i takie tam. Nie oferuję zaproszenia do FC, bo sama gram w międzynarodowej i jest to maleńka grupka, ale myślę, że na moogle spokojnie znajdziesz polski skład do gry.

Chętnie Ci posłużę, czy dobrą radą, czy pomocą w dungeonach :) całą świętą trójcę trzymam na maksymalnych lvlach, więc będzie możliwość pomocy. Nie robię tego już nawet ze względu na te nagrody, a na fakt posiadania kogoś, z kim można pograć (FC to nie to samo, co stały partner do gry) i swojego rodzaju "ucznia". Wiem o grze całkiem sporo, grałem już przed ARR, więc myślę, że moja wiedza Ci się przyda. Jak będziesz chętny do pogrania na serwerze Cerberus, to daj znać.

Planuję wrócić do FFXIV na poważnie z nowym kontem. Stwierdziłem, że warto przed jego utworzeniem zapytać czy jest ktoś chętny do WYSŁANIA MI RAF'a jako, że przynosi to obopólne korzyści choć TY dostajesz o wiele więcej -> więcej informacji (instrukcja wysłania RAF na samym dole): http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/friend_recruit/

co dostajesz ty:

*Gold Chocobo Feathers (można za to kupić np. mounty)

*Friendship Circlet (20% więcej exp do 25lvl)

*Aetheryte Pendulum

*Draught Chocobo Whistle (mount - jako, że planuję dłuższą przygodę)

*i wiele więcej im dłużej opłacam subskrypcję

co dostaje ja:

*Friendship Circlet

*Aetheryte Ticket x 99

*Silver Chocobo Feathers (waluta, słabsza wersja od Gold)

Czego oczekuję od Ciebie? Przede wszystkim znajomości gry; z początku będę grał solo więc nie musisz mi pomagać fizycznie ale przydała by się osoba na liście znajomych która zawsze coś doradzi/wytłumaczy. Serwer Moogle EU. Na zgłoszenia czekam do piątku w nocy.

@edit, skorzystałem z oferty T4l4r

JEŚLI KTOŚ CZYTA TEN TEMAT I JEST ZAINTERESOWANY RAF'EM OTO INSTRUKCJA Z MOIM KODEM ZAPRASZAJĄCYM

1. Zrób konto na: https://secure.square-enix.com/account/app/svc/mogstation
--możesz wykorzystać konto trial jeśli wcześniej na nim grałeś
2. Zaloguj się i wpisz klucz z podstawki (można kupić na allegro za ~20zł)
3. Kliknij "Manage Service Options", potem "Enter Recruitment Code"
4. Wpisz kod: 7Y48PM7D lub RGGFPGPT (daje 2 gdyby ktoś już jeden wykorzystał)
5. Możesz już grać, wpisać klucz do dodaktu itd. bonusy z RaF otrzymasz po ustaleniu subskrybcji lub wpisaniu kodu prepaid.
Jeśli wykorzystasz mój kod i wybierzesz serwer Moogle, odezwij się na PW, podam ci mój nick i dodam do znajomych, jakbyś miał jakieś pytania pisz in-game ;)
@aktualizacja 27.09 // dodałem nowe kody, stare zostały już wykorzystane