Witam moi kochani,
chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś prywatny i czy moglibyście się tą wiedzą podzielić.
Pozdrawiam
novi
Witam moi kochani,
chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś prywatny i czy moglibyście się tą wiedzą podzielić.
Pozdrawiam
novi
juz bys chcial ;p nie nie ma ^^ niesty sa gry ktorych komp prywatny nie uciagnie... (w sumie dobrze)
dobry przyklad (po za ff) to EvE online nigdy nie postawia prywata ktory uciagnie tyle rzeczy
a wiec przykro mi ale nie ma priv do FFXIV ale zapraszam do kupna gry bo droga nie jest a bedzie fun z wersja 2.0
To szkoda bardzo, bo FF VIII był epicki.
A do FF XI są jakieś prywatne?
Po Co Ci priv.. oryginała XIV kupisz na allegro za 30-40 dychy
Na miesiąc gry za 40zł. A jak wygląda abonament na cały rok? ile by to kosztowało?
Po pierwsze nie masz co za bardzo porównywać FF single player do mmo. Jeżeli już to najbliżej FFmmo do XII i XIII
Tak, są privy FF XI
Co do abonamentu w XIV to do czasu wyjścia nowej wersji 2.0 jest znacznie taniej. Aktualnie jest to ok. 35zł. Gdybyś pomyślał szybciej to mogłeś się załapać na większą zniżkę gdzie płacąc kartą kredytową, np za 180 dni z góry wyniosłoby cię ok 25zł za miesiąc. Promocja się niestety skończyła i maksymalnie można ładować na 30 dni.
Wersja 2.0 wychodzi później w tym roku tak więc kwestia kilku miesięcy
Gra jest zacna nawet przed wersją 2.0 a w razie nudy mając wykupiony abonament w XIV możesz grać za darmo w XI
Ludzie o czym wy w ogóle piszecie, global jest tani? Hah... Square próbuje wycisnąć każdy najmniejszy grosz z użytkowników, szanuję FF, to moja ulubiona saga gier jRPG, ale ich mmo to porażka, abonament miesięczny ZA KONTO wynosi 40zł, do tego opłata za każdą oddzielną postać (nie pamiętam ile ale więcej niż 10zł). Takie płacenie nie ma sensu za gre, która wystartowała tylko aby te pieniądze pozyskiwać, teraz podobno pozbyli sie bugów, ale dopóki się tego nie sprawdzi, to też nie wiadomo jak im to wyszło, ja żałuję, że tworząc XIV pozbyli się XI, inaczej dalej bym w to grał, XI to był hit. A privów prawdziwych nie ma, na toplistach poznajdujesz jakieś niby serwery, ale to są tylko strony do wyłudzania wejść na toplistach, nigdy tego nie rozumiałem, może zarabiają za takie coś, nie wiem
Fakt XI widziałem tylko na toplistach, nigdy nie sprawdzałem osobiście.
FF XI jest starsze od L2 o rok, od WoWa prawie o 2 lata. Nie ma się co dziwić, że SE postawiło na kolejną część zamiast powoli tonąć w morzu MMORPG jak tytuły które wymieniłem. Zobaczysz tylko jak XIV sie odżywi to wszyscy z XI przejdą w trymiga.
Bugi zostały już dawno naprawione, kuleje tylko mechanika, której nie da rady naprawić, dlatego odbudują ją w 2.0 od nowa i będzie git majonez.
Jeżeli będzie tak jak mówisz, to myślę, że zacznę grać w XIV, w końcu grałem we wszystkie istniejące aktualnie części FF, grzechem byłoby przynajmniej miesiąc nie pograć w tą , tylko zawsze odrzucało mnie to płacenie za konto, a potem za każdą postać oddzielnie, bo czytałem na oficjalnej stronie, że właśnie tak ma to działać... Cóż, nie mogę doczekać się, żeby zobaczyć czy SE obroniło swoją rangę wśród twórców gier, masz może jakieś informacje kiedy ma wejść wersja 2.0? Skusiłbym się na pogranie
Witam moi kochani,
Pozdrawiam
novi