Final Fantasy XIV - start od nowa

Tak jak w nazwie bedziemy z kumplami startować od nowa gre na serwie phoenix dlaczego nie moogle wolimy miec zgrana jedna ekipe niz meczyc sie z innymi gildiami polskimi ktore juz sa

Teraz podstawke + dodatek mozna kupic za 90 zl a w tym jest 30 dni na ocene gry

Jesli ktos ma ochote zagrac z nami zapraszam do pisania tutaj jesli pojawi sie wieksza ilosc osob to sie nawet gildie zrobi

Może napisz całą prawdę, o tym jak "sławną" i "lubiana" osobą jesteś na serverze Moogle ;) , a nie wymyślasz historyjki.

warn_ico.png
Post niezwiązany z tematem.
Takie sprawy proszę sobie na priv załatwiać.
~Leman

@EDIT

Kolego niżej, fajnie, że grałeś ze mną i wiesz kim jesteś. Ja osobiście grałem z twórcą posta i wiem jak sytuacja wygląda.

I serio, MĘCZENIE się z polskimi FC na Mooglu, miałeś na myśli, że już nie będziesz męczył polaków na mooglu, teraz trochę pomęczysz tych na phoenixie ?

Może napisz całą prawdę, o tym jak "sławną" i "lubiana" osobą jesteś na serverze Moogle , a nie wymyślasz historyjki.

Napewno bardziej lubianą i szanowaną od Ciebie, ale nie o tym tutaj post, jak najbardziej zapraszam, ja również mam zamiar dołączyć do społeczności. Pozdrawiam (kolegi nade mną nie pozdrawiam.)

Jeżeli zamierzacie grać na Phoenix'ie to możecie pisać do mnie, to wam nieco pomogę. Jest też jedna polska gildia, Husaria.

Ja nie rozumiem, to jak się gra na moogle to już jest jakiś przymus grania w polskiej FC? o_O Sama jestem w międzynarodowej, małej i zgranej ekipie. Gdyby jednak autor, czy ktokolwiek inny zdecydował się zagrać na moogle to chętnie pomogę.

Jeżeli zamierzacie grać na Phoenix'ie to możecie pisać do mnie, to wam nieco pomogę. Jest też jedna polska gildia, Husaria.

Podeślij swój nick na priv jak chcesz my już gramy kto chce jeszcze zacząć to zapraszamy

Heh, gdybym wiedział wcześniej, że powstanie jakaś ekipka na Phoenix'ie to bym tu robił postać, a tak to na Moogle siedzę sam bo albo rekrutacje zamknięte, albo low lvl, a temat na forum odnośnie ekipy nie cieszy się zbyt duża popularnością.

Heh, gdybym wiedział wcześniej, że powstanie jakaś ekipka na Phoenix'ie to bym tu robił postać, a tak to na Moogle siedzę sam bo albo rekrutacje zamnknięte, albo low lvl, a temat na forum odnośnie ekipy świeci już pustkami.

Wybacz kolego, ale nie słyszałem żeby gdzieś był problem z rekrutacjami w polskich FC, topowe to Roniny, SeeD i MIRAI(tu jestem i zapraszam). A może do jakiejś zbyt ambitnej małej FC próbowałeś wbić ;)

Wybacz kolego, ale nie słyszałem żeby gdzieś był problem z rekrutacjami w polskich FC, topowe to Roniny, SeeD i MIRAI(tu jestem i zapraszam). A może do jakiejś zbyt ambitnej małej FC próbowałeś wbić

Bardzo możliwe :P Dzieki za zaproszenie do MIRAI, właśnie myślałem żeby tam dołączyć :)

no no bo zaczyna mi sie tu spam robic o innych fc a ja tu ludzi na phoenixie szukam jak ktos chce w malej ekipie zagrac to zapraszamy ts3 jest wiec komunikacja bedzie

jeśli ktoś chce z nami jeszcze pograć to zapraszamy

jak ktoś by chciał jeszcze zacząć to zapraszamy już coś tam gramy tay daj jakieś namiary na ciebie bo nie wiem gdzie w grze pisać

Tak jak w nazwie bedziemy z kumplami startować od nowa gre na serwie phoenix dlaczego nie moogle wolimy miec zgrana jedna ekipe niz meczyc sie z innymi gildiami polskimi ktore juz sa

Teraz podstawke + dodatek mozna kupic za 90 zl a w tym jest 30 dni na ocene gry

Jesli ktos ma ochote zagrac z nami zapraszam do pisania tutaj jesli pojawi sie wieksza ilosc osob to sie nawet gildie zrobi