A juz dzisiaj tylko 15zl! Wybaczcie brak polskich znakow, pisane z telefonu
Final Fantasy XIV zbieramy drużynę!
Wszystko byłoby fajnie, gdyby kluczem z hb dało się ulepszyć konto które jest na steamowskim free trialu. Nie da się.
Witam! Dzisiaj zacząłem swoją przygodę w FF. Czy wciąż działacie jako grupa i zechcecie przyjąć żółtodzioba?
Pewnie! Zapraszamy Jaki masz nick?
Wybacz, że odpowiadam dopiero dziś... Internet mi padł. W każdym razie nick Azura Lute, siedzę głównie wieczorkami
Nie ma problemu Akurat mam ten problem wlasnie dzis... Czlowiek wrocil z pracy, odpala PS4 a tu PSN nie dziala ;( Jak tylko sie zaloguje to leci inv, pozdrawiam
W porządeczku, jak Ci się uda to się odezwij, najwyżej zgramy się jutro. Ja jak na razie pykam, miłego wieczorku
W porządeczku, jak Ci się uda to się odezwij, najwyżej zgramy się jutro. Ja jak na razie pykam, miłego wieczorku
Jak cos jestem online - Wasil Ah'nir
Zapraszam na Moogle Świetne Fc i wykwitni Ludzie no i ja
Pomagamy ze wszystkim ^^
Witam wszystkich użytkowników forum! Wraz z moim kolegą postanowiliśmy zagrać w FF XIV, ruszyliśmy na Shiva. Jeśli ktoś chciałby dołączyć, odezwijcie się! Podam wam nasz Ts i umówimy sie, gramy healerem i dpsem
Zapraszam!
Dodam, że do wspólnego grania poszukujemy osoób dojrzałych, mamy w planach stworzenie Free Company Chcemy rozwijać się w PVP/PVE a także RP, wszyscy mile widziani:)