Final Fantasy XIV zbieramy drużynę!

A juz dzisiaj tylko 15zl! :) Wybaczcie brak polskich znakow, pisane z telefonu :P

Wszystko byłoby fajnie, gdyby kluczem z hb dało się ulepszyć konto które jest na steamowskim free trialu. Nie da się.

Witam! Dzisiaj zacząłem swoją przygodę w FF. Czy wciąż działacie jako grupa i zechcecie przyjąć żółtodzioba? :)

Pewnie! Zapraszamy :) Jaki masz nick? ;)

Wybacz, że odpowiadam dopiero dziś... Internet mi padł. W każdym razie nick Azura Lute, siedzę głównie wieczorkami :)

Nie ma problemu :P Akurat mam ten problem wlasnie dzis... Czlowiek wrocil z pracy, odpala PS4 a tu PSN nie dziala ;( Jak tylko sie zaloguje to leci inv, pozdrawiam ;)

W porządeczku, jak Ci się uda to się odezwij, najwyżej zgramy się jutro. Ja jak na razie pykam, miłego wieczorku :)

W porządeczku, jak Ci się uda to się odezwij, najwyżej zgramy się jutro. Ja jak na razie pykam, miłego wieczorku

Jak cos jestem online - Wasil Ah'nir :)

Zapraszam na Moogle Świetne Fc i wykwitni Ludzie :D no i ja :P Pomagamy ze wszystkim ^^

Witam wszystkich użytkowników forum! :) Wraz z moim kolegą postanowiliśmy zagrać w FF XIV, ruszyliśmy na Shiva. Jeśli ktoś chciałby dołączyć, odezwijcie się! Podam wam nasz Ts i umówimy sie, gramy healerem i dpsem :P Zapraszam!

Dodam, że do wspólnego grania poszukujemy osoób dojrzałych, mamy w planach stworzenie Free Company :) Chcemy rozwijać się w PVP/PVE a także RP, wszyscy mile widziani:)