Witam , mam zamiar kupić postać i zastanawiam się nad tymi 2. Poprostu lubie szybko i skutecznie zabijać przeciwników. Kogo byście wybrali na moim miejscu? Czy może były ktoś inny?
Fiora czy Varus
Zależy. Obie postacie to ad, ale Varus (imo jeden z najlepszych ad carry w grze) jest range, a Fiora nie. To już chyba zalezy jak preferujesz grać.
Dokladnie, gra na 5v5 jako solo top/jungle (fiora) a ad carry to kompletnie co innego. Ogolnie fiora jest latwa postacia i nadaje sie 3v3, varus juz gorzej. Tak jak up, to zalezy od Twojego oczekiwanego stylu gry.
nie rozumiem ludzi takich jak ty, podajesz calkowicie sie od siebie rozniace postacie, wolisz grac na topie/jungli wybierz fiore, wolisz grac na bocie jako carry, wybierz varusa i tyle.
Jeśli lubisz szybko i skutecznie zabijać przeciwników
oraz
nie rozumiesz różnicy między melee ad a ranged ad carry
to wybierz Fiore (postać szybka, łatwa i przyjemna) i oszczęć swojej drużynie 50cs bot ad
Wybacz taką formę odpowidzi, ale jeśli ktoś pyta o opinie dot. dwóch kompletnie innych rodzajów postaci to raczej za gracza zaawansowanego nie będę go uznawał.
Varus zedecydowanie
Fiora ma "burst" jeśli można tak powiedzieć, tzn jej zadaniem jest wyeliminować squishy champy w 2 sec. Varus zadaje damage w czasie tzn DPS.
Aaa może zrób konto na BECIE i zobacz co ci lepiej odpowiada. Swoją drogą ludzie maja idiotyczne problemy.
Fiora bardziej pasuje. Varus jest trudniejszy troszkę dla początkującego. A fiora to tylko E Q W Q R i kill
Jeśli już pominiemy to, że są to całkiem różne postacie i się skupimy na szybkim zabijaniu - bierz Fiorę. Nie wiem, iloma się da szybciej. Jeśli jednak ktoś bardziej doświadczony przedstawi swe stanowisko z uzasadnieniem to posłuchaj się jego. Ja po prostu wiem, że czymkolwiek nie grałem Fiora składała mnie szybciej niż ja składam scyzoryk
Btw. Pytanie pewnie o dwie różne postacie dlatego, że nie jesteś zdecydowany i liczysz, że ktoś pomoże rozwiązać zagadkę typu coś czy coś? Ja nie pomogę w tej materii, to już twoja wola. Tylko to, co up.
Ja polece ci Fiore, ze swoim ulti to po prostu kosa jest i latwa w ogarnieciu jest.
Witam , mam zamiar kupić postać i zastanawiam się nad tymi 2. Poprostu lubie szybko i skutecznie zabijać przeciwników. Kogo byście wybrali na moim miejscu? Czy może były ktoś inny?