Firefall (5 invow)

Siema, rozdam 5 invow do firefall. Jedynym warunkiem dostania inva jest rozdanie reszty invow (jakie sie dostanie), bo im wiecej polakow gra, tym lepiej :D.Zachecam do wspolnej gry (najlepiej z ts3, ale moze byc bez). Mozna bedzie nawet o klanie pomyslec

Jak możesz, to bardzo chętnie przyjmę. Pisz na PW :)

też przyjmę

Siema, ja też chętnie przyjmę. Mój mail to kamosso@op.pl

też bym prosił, napisz na pw

ja też bym poprosił priv ;)

Okej, juz jest 5. Maile na pw prosze.

EDIT :

AlfreDinozaur, poszlo

m3xir, poszlo

priamusx, poszlo

Snap, poszlo

To jak już dostaniecie możliwość wysłania inv, to ja poproszę ;)

To ja również poproszę:

squirecomic@gmail.com

Mam prosbe : plusujcie moj komentarz, tak zeby byl ciagle widoczny na http://www.mmorpg.org.pl/gra/Firefall . Dzieki temu jak ktos chce inva, to pisze w tym temacie i na 99% dostanie inva w przeciagu tygodnia, bo invow jest od licha i troche, a samemu nudno grac :D

Witaj, poprosiłbym o dwa invy dla mnie i dla kolegi na email kira515515@gmail.com dzięki.

Również chętnie przyjmę ;)

shranter@gmail.com

Isuzu sie nie odezwal, wiec daje szanse komus innemu. Kto byl nastepny?

EDIT: Selethen, jak chcesz to napisz na pw maila

Jeśli ktoś ma inva na którego się tylko kurzy lub nie wie co z nim zrobić to z chęcią przygarnę.

Klucze są dostępne jeszcze na polskiej stronie Firefall

Ja też bym prosił gdyby się znalazło jakieś zaproszenie

qbrnge@gmail.com

Ja również prosił bym o zaproszenie.

radzik57@gmail.com

Dzieki koledze Ardesowi, ktory zwrocil na to uwage : na tej stronie ( http://firefall.pl/p...o_firefall.html ) sa jeszcze keye. Wystarczy konto zalozyc i kliknac w banner, co chyba nie jest trudne :D (chyba ze ktos nie wie co to banner xD) EDIT: Koniec leniuchowania, od jutra zaczynamy grac (serwer ts w trakcie zalatwiania), dzisiaj jest czas na podstawowe ogarniecie gry i na wybranie podstawowej klasy

Właśnie zrobiłem konto i też chętnie pogram. Jak komuś się chce kombinować i nie chce się rejestrować itd to moge wysłać 5 zaproszeń ;)

Ja się zarejestrowałem, mam kod ale gdy go próbuje aktywować , wyskakuje napis "this key has already been claimed" ktoś wykorzystał mój klucz, to możliwe?

Ja tez bym inva poprosił