1.Jak wygląda populacja.
2.Jak z optymalizacją(zostałem zmuszony grać na lapku z 2gb ramu i tutaj rodzi się problem).
3.Są polskie gildie klany.
4.Czy jest podział na serwery jeżli tak to który wybrać.
FireFall kilo pytań
1.Trochę malutka jak na taki typ gry(W porównaniu do gigantów ofc).
2.Możesz mieć lekkie problemy przy invasion czy innych takiego "kalibru" eventów.
3.Zapewne jakieś są,ale nie aktywne albo od czasu do czasu.
4.Jedyne co jest to podział na regiony,bo jest ogółem global.
wszyscy na razie nie grają za często gdyż 15 będzie swoisty wipie bo wchodzi pactch premierowy a premiera jest 29. o co chodzi z wipe znikają wszytkie swórowce które gracze wydobyli, a swrowce potrzebne sa do crafru.
co do cpu to powiem tak very low detale gra na nich wyglada tak że minecraft porównaiu do niej to dzielo sztuki.
Mam wiedzę o czterech z czego postacią od roku jestem w jednym znam zarówno ledeara jak i wicelaedara tego clanu.
Jest jeden megaserver który tworzy insty jak jest duzo graczy.
Co do Aktywności Są dwie albo kpopiesz albo Ares misje czyli dynamic eventy z gw2 pvp twórcy obiecuja od roku ledwo zrobli jeden z modółow ale potem szybko zamkneli jak się okazał nie grywalny.
Teraz jest po paczu premirowym są levele 1-40 nowa lokacja doszła druga część copa-cabamy znaczy sorato które jest pustną leśne oraz devil tusk raidem pvp lokacją od 40 levelu, w owej są mega world bossy tak zwane tytany. Content pve został wbogocony o misje fabularne ktore bierze się z bonty borda, teraz żeby zrobić lepszego frame trzeba poprzednim wbic 40 level za to masz 10 tokenów do odblokowania nowej clasy lub 100 redbeans lincencje lub też wylosowac na loteri.
1.Jak wygląda populacja.
2.Jak z optymalizacją(zostałem zmuszony grać na lapku z 2gb ramu i tutaj rodzi się problem).
3.Są polskie gildie klany.
4.Czy jest podział na serwery jeżli tak to który wybrać.