Pytanie z mojej strony jak zdobyć pilot tokens w Firefall?
Firefall pilot tokens
Ulepszając swoje battleframe, w BF garage po lewej masz ulepszenia, mass, power i CPU, przy ulepszeniach oznaczonych gwiazdką dostajemy 1 pilot tokena.
Ok dzięki, a wiesz może co jest bo mój kupel nie może otworzyć ekwipunku itp.
Są bugi po ostatnim patchu i niestety trzeba robić relogi ci chwilę.
A jak z nowymi broniami gdzie można je kupić?
Znaleźć (przy czym jest bug i na każdą 1 inną losową broń znajdujesz 10 granatników ;p )
Kupić od vendora za np Copacabana vouchers (takie zielone tickety), to ten handlarz z 1 misji
Kupić od innych graczy z marketu (market możesz otworzyć w każdym momencie klawiszem ~ (jest w którymś z podmenów))
Wycraftać samemu - przy czym musisz najpierw zrobić odpowiedni Research, a dopiero potem Build . Bronie główne dla każdego batleframa są w kategorii nazwanej jak frame, a reszta broni (secondary) jest w kategorii "Ogólnej"
btw tokeny najlepiej farmić tak do rozwoju +7 na framie (czyli do uzyskania 6 tokenów) po wygląda na to że każdy póżniejszy poziom to masakra
Rozwijasz tak 2 podstawowe frame'y i masz nowy zaawansowany
Btw2 - zamapujcie jak najszybciej wszystkie główne wieże SIN (pokazuje się to zresztą jako questy) bo w nagrodę dostaje sie Glider Pad z godzinnym cooldownem, a to pieruńsko pomaga w przemieszczaniu się (tzn o ile nie wysiądą cooldowny - a to mi się zdarza co 15 minut -.-' )
Ja zauważyłem że calldowny znikają po otwarciu inventory, najgorzej jak akurat mi znikną gdy przechodzę obok 4 surface deposity. A vouchery dostaje się za wrzucenie crystite resonatory które doataje się za misje(i 3k expa za jeden, przydatne przy expieniu nowych frameów)
A są Questy od NPC czy tylko te wydarzenie dziejące się po świecie?
Questy są, ale jest ich mało, na początku więcej, a potem okazyjnie się jakiś dostanie, reszta to "te wydarzenia dziejące się po świecie" .
Pytanie z mojej strony jak zdobyć pilot tokens w Firefall?