Witajcie!
Chciałbym ponownie wrócić do gry po półrocznej przerwie.
Planuję zacząć wszystko od samego poczatku.
Szukam ludzi(3,4) z poczuciem humoru, ~18lat, mikrofon(ts3). Mogą być osoby które pojęcia o Firefallu nie mają, jak coś zawsze pomogę
Witajcie!
Szukam ludzi(3,4) z poczuciem humoru, ~18lat, mikrofon(ts3). Mogą być osoby które pojęcia o Firefallu nie mają, jak coś zawsze pomogę
Czesc ... tak sie sklada, ze mam Firefall'a u siebie i troszke w to gralem. Mam chyba lvl 24 z tego co pamietam, ale z braku ludzi, z ktorymi moglbym grac, troszke zostawilem ten tytul. Chetnie do niego wroce i pogram z Toba.
Ja kiedyś coś tam pykałem ale bez znajomych szybko mi się znudziła. Zaraz ściągam i może coś tam popróbuję z wami
Zależy jakie macie poziomy(Dołączyłbym jak byście mieli chęć nabijania poziomu na strefie 34-40).
Ja mysle zaczac grac w firefalll'a wiec jakby ktoś chciał mi trochę pomóc teoretycnzie to tez chetnie dołącze do Was.
Miałem jeden 40assaultem. ale....ale usunąłem postać z nudów więc zaczynamy od początku...Jak coś wieczorem będę w domu po pracy około 20 to podam tsa i mozemy grac
Dzięki za odpowiedzi
Jak coś to podajcie serwer na ktorym zamierzacie grac ( o ile tam są serwery)
scar.net-speak.pl
hasło Scar
wchodzić na jakis publiczny i szukać kolesia "Niepokalane poczęcie"
zazwyczaj siedze na kanale Meeezooooo czy cos takiego. Pokować albo pisac Pozdrawiam
Witajcie!