Firefall szukam ekipy

Witajcie!

Chciałbym ponownie wrócić do gry po półrocznej przerwie.

Planuję zacząć wszystko od samego poczatku.

Szukam ludzi(3,4) z poczuciem humoru, ~18lat, mikrofon(ts3). Mogą być osoby które pojęcia o Firefallu nie mają, jak coś zawsze pomogę :)

Czesc ... tak sie sklada, ze mam Firefall'a u siebie i troszke w to gralem. Mam chyba lvl 24 z tego co pamietam, ale z braku ludzi, z ktorymi moglbym grac, troszke zostawilem ten tytul. Chetnie do niego wroce i pogram z Toba.

Ja kiedyś coś tam pykałem ale bez znajomych szybko mi się znudziła. Zaraz ściągam i może coś tam popróbuję z wami ;)

Zależy jakie macie poziomy(Dołączyłbym jak byście mieli chęć nabijania poziomu na strefie 34-40).

Ja mysle zaczac grac w firefalll'a wiec jakby ktoś chciał mi trochę pomóc teoretycnzie to tez chetnie dołącze do Was.

Miałem jeden 40assaultem. ale....ale usunąłem postać z nudów :D więc zaczynamy od początku...Jak coś wieczorem będę w domu po pracy około 20 to podam tsa i mozemy grac ;) Dzięki za odpowiedzi :)

Jak coś to podajcie serwer na ktorym zamierzacie grac ( o ile tam są serwery)

scar.net-speak.pl

hasło Scar

wchodzić na jakis publiczny i szukać kolesia "Niepokalane poczęcie"

zazwyczaj siedze na kanale Meeezooooo czy cos takiego. Pokować albo pisac :) Pozdrawiam

Witajcie!

Chciałbym ponownie wrócić do gry po półrocznej przerwie.

Planuję zacząć wszystko od samego poczatku.

Szukam ludzi(3,4) z poczuciem humoru, ~18lat, mikrofon(ts3). Mogą być osoby które pojęcia o Firefallu nie mają, jak coś zawsze pomogę :)