Firefox i mój problem

A więc tak, mam problem z firefoxem :P.

A chodzi o to, że gdy wyłączam przeglądarkę(bo na przykład zaczynam w coś grać, lub od tak wyłączam). No a kiedy ponownie włączę to wyskakuję takie coś:

firefoxs.png

Oczywiście wiem co tu jest napisane, no ale przecież na pasku zadań nie mam żadnej uruchomionej przeglądarki.

Żeby naprawić ten problem muszę wejść w menadżer zadań windowsa i następnie w zakładki i usunąć proces firefox'a.

W tym rzecz, że to jest non stop gdy chcę wyłączyć firefoxa.

Da się temu zaradzić? Jak tak to pisać :P

Może trochę chaotycznie, ale pisałem na szybko ! D:

PS: Reinstalacja firefoxa nie załatwia sprawy :)

Też mi to czasem wyskakuje ale u mnie wystarczy zamknąć to okno i spróbować włączyć przeglądarkę raz czy dwa.

ctrl + alt + del > Menadzer zadan > procesy > firefox > zakoncz proces

Żeby naprawić ten problem muszę wejść w menadżer zadań windowsa i następnie w zakładki i usunąć proces firefox'a.
ctrl + alt + del > Menadzer zadan > procesy > firefox > zakoncz proces

Gratuluję.

To jakiś Firefoksowy bug i tyle. Zamiast pakować w nowe bajery mogliby się wziąć za optymalizację i naprawę, bo jak tak dalej pójdzie na dobre przesiądę się na Chromium.

Ogólnie, ja niewiem, co tyle ludzi widzi w tym Firefoxie. Ludzie, Opera i google chrome teraz są na topie :D Są lepsze od firefoxa, a do tego o wiele szybsze, przystępniejsze, mają wygodniejszy interface. Polecam ci pobrać któreś z nich, a nie męczyć się tym starociem.

Dokładnie ten bug jest już od dłuższego czasu.

chrome > firefox :)

Dobra, nie będę się pier**lić, a zatem trza pobrać chroma, w końcu mamy XXI wiek :P.

/Sorka za wulgaryzm

W swojej karierze używałem wszystkich przeglądarek , ale szczególnie spodobał mi się google chrome .

Dobra , mniejsza .

Ten błąd jest WKURZAJĄCY. Najlepiej to zmienić przeglądarke , bo producenci nie chcą nic z tym zrobić ( lub po prostu nie potrafią ) .Trzeba zamykać Firefoxa z procesów...

Też to mam - uff to nie wirus -.-

Co za upierdliwe gówno, pobieram operę - mózgi przeprowadzili testy i podobno Opera to teraz najszybsza i najbezpieczniejsza przeglądarka internetowa.

A więc tak, mam problem z firefoxem :P.

A chodzi o to, że gdy wyłączam przeglądarkę(bo na przykład zaczynam w coś grać, lub od tak wyłączam). No a kiedy ponownie włączę to wyskakuję takie coś:

firefoxs.png

Oczywiście wiem co tu jest napisane, no ale przecież na pasku zadań nie mam żadnej uruchomionej przeglądarki.

W tym rzecz, że to jest non stop gdy chcę wyłączyć firefoxa.

Da się temu zaradzić? Jak tak to pisać :P

Może trochę chaotycznie, ale pisałem na szybko ! D:

PS: Reinstalacja firefoxa nie załatwia sprawy :)