Witam
Zrobiłem formata i od razu zainstalowałem firefoxa i tu zaskoczenie, bo tak strasznie zamula, że to aż nie można sobie wyobrazić. Reakcja na wpisywanie tekstu to np. 3-4 sek na literę. Czy ktoś z Was może wie o co chodzi ?
Witam
Zrobiłem formata i od razu zainstalowałem firefoxa i tu zaskoczenie, bo tak strasznie zamula, że to aż nie można sobie wyobrazić. Reakcja na wpisywanie tekstu to np. 3-4 sek na literę. Czy ktoś z Was może wie o co chodzi ?
Zrób windows update , pogrywaj sterowniki , flash i cała masę pakietów . Wtedy daj znać czy działa , ale ogólnie polecam chrome i przy instalacji nie zaznaczać ptaszka , żeby cie monitorowali.
To może przed firefoxem sterowniki wszystkie zainstaluj? xD
Kolejna dziwna sytuacja... podczas pobierania sterowników do karty graficznej itp zauważyłem znaczny spadek prędkości z 1,25 mb/sek na ...50 kb/sek. Co tu się stało po tym formacie ? !
Witam