A na czym blad polega?
Można kupować nagrody z restocku, a restock dopiero ma być 20 sierpnia.
@edit:
Jednak to nie błąd, był to niezapowiedziany restock, a to ciekawe. Mam nadzieje tylko, że kubek mi dojdzie cały.
A na czym blad polega?
Można kupować nagrody z restocku, a restock dopiero ma być 20 sierpnia.
@edit:
Jednak to nie błąd, był to niezapowiedziany restock, a to ciekawe. Mam nadzieje tylko, że kubek mi dojdzie cały.
Dobry rifresz nie jest zły.
Na stronie pojawiło się okienko z dowodami, że da się wygrać, moje zdjęcie też tam jest.
Przy okazji zarzucę link do forum.
hohoho widze ktos tu sie interesuje zarabianiem przez internet, Jak najbardziej jest to zaufany serwis! POLECAM wszystkim którzy chcą zdobywać jakieś nagrody lecz żeby zdobyć coś naprawde fajnego potrzebne jest konto premium i staranie sie o refów!
Warto rifresznąć z powodu wczorajszego restocku(30), ktoś coś ściągnął?
Ja osobiście sobie ogarnąłem laser, który był moim piorytetem.
Wow po prostu -.- za parę dni roboty dostanę jakiegoś śmiecia z biedronki za 5 zł....
Trzeba było nie brać.
@edit:
Nie zrozumiałem zdania, więc się poprawiam. Paru dni roboty to tu nie masz wystarczy wbić raz dziennie na 1-2 minuty i zrobić zadanie z pytaniami.
mhm
@Takeshi: zarejestrowałem się z Twojego refa
Przetestuje sobie ten serwis.
Nagrody zawsze są te same co podawałeś wcześniej w poście, czy różnie?
@Takeshi: zarejestrowałem się z Twojego refa Przetestuje sobie ten serwis.Nagrody zawsze są te same co podawałeś wcześniej w poście, czy różnie?
Tym razem są inne, zmieniła się też trochę mechanika zdobywania pkt. z zadań.
Nagrody raczej co restock będą inne, oprócz tych takich syfów dla Standardu.
W sumie aby być poziom wyżej trzeba zapłacić sms/przelew 7 złoty, a na konto FirePremium 9zł przelewem. To się nawet opłaca, zakupienie takiego "premium" jeśli faktycznie strona jest sprawdzona. Bo jesli mam wybierać między koszulką/kubkiem a XBoxem/głośnikami, to... ma sens
Bawić się w zbieranie punktów na koncie standart, a przed restokiem zakupić sobie konto wyższe/najwyższe.
Chcę wam przedstawić serwis, który oferuje darmowe nagrody - oryginalnie nie?
Tak czy inaczej serwis jest wypróbowany, moją nagrodę możecie zobaczyć tu - zdobyty na koncie standard w miesiąc(miałem jeszcze na drugiego, ale nie można brać 2x przedmiotów w jednym restocku).
Punkty zdobywa się za:
Istnieją też konta płatne(tanie), ale o tym już poczytajcie w serwisie.
Jakieś pytania to zadawajcie.