FireGifts - strona z darmowymi nagrodami

Chcę wam przedstawić serwis, który oferuje darmowe nagrody - oryginalnie nie?

Tak czy inaczej serwis jest wypróbowany, moją nagrodę możecie zobaczyć tu - zdobyty na koncie standard w miesiąc(miałem jeszcze na drugiego, ale nie można brać 2x przedmiotów w jednym restocku).

Punkty zdobywa się za:

• codzienne logowania;
  • zadania dzienne - quizy;
  • gówniane oferty - nie polecam, chyba, że macie kartę SIM do wywalenia, w skrócie rzadko zaliczają;
  • zapraszanie znajomych - fuu, zapomniałem o tym totalnie;

Istnieją też konta płatne(tanie), ale o tym już poczytajcie w serwisie.

Jakieś pytania to zadawajcie.

REF

NON-REF

Mam jedno pytanko: Ile siedziałeś dni/godzin przed kompem żeby wygrać tego pendriva ?

Pozdrawiam.

Mam jedno pytanko: Ile siedziałeś dni/godzin przed kompem żeby wygrać tego pendriva ?Pozdrawiam.

2x logowania dziennie i robienie zadań - 5 minut dziennie(nawet mniej można), resztę czasu spędzałem na rozmowach na chat'cie. :P

@edit:

Zadania to zazwyczaj 5-7 pytań.

Mi chodzi w całości. Ile siedziałeś żeby wygrać ten mały pendrive? Mnie nie obchodzi ile siedzisz na tym, tylko ile siedziałeś żeby to wygrać.

Pozdrawiam.

Mi chodzi w całości. Ile siedziałeś żeby wygrać ten mały pendrive? Mnie nie obchodzi ile siedzisz na tym, tylko ile siedziałeś żeby to wygrać.Pozdrawiam.

Toż to Ci napisałem, że 5 minut dziennie.

@edit:

5 x 30 = 150

150 / 60 = 2,5h?

Wbiłeś, zarejestrowałeś się i siedząc tylko 2,5h wygrałeś? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć :)

Pokrywa sie koszta przesylki czy po prostu zbierasz punkty i wymieniasz i masz to za darmo?

Niektórzy nawet X360 ściągnęli, na YT masz filmiki, tylko Ci co brali kubki to mieli pecha lekkiego - bo większość nie doszła cała, o ile jakaś doszła.

@up:

Przesyłka za darmo, po prostu zbierasz punkty i potem wymieniasz(restock lub aukcja, na aukcjach drożej).

Spoczko. Zarejetrowalem sie z ref-linka ale nie chce mi dojsc email aktywacyjny. W ile tobie doszedl? Mam konto na gmail

Prawdopodobnie znajduje się w spamie. Dzięki za rejestrację z refa.

I jeeli sa adania ze trzeba podac nr telefonu i podac kod PIN ktory przyjdzie w sms to pobiera kase za to z telefonu?

Najprawdopodobniej, wszędzie tak jest, podaj numer telefonu, pin bla bla, a potem Ci co tydzień 2 złote kradną.

I jeeli sa adania ze trzeba podac nr telefonu i podac kod PIN ktory przyjdzie w sms to pobiera kase za to z telefonu?

Tak, to te gówniane oferty o których wspominałem w pierwszym poście.

Zżerają kasę(subskrypcja płatna), więc jedynie na karcie SIM do wywalenia.

Trzeba czekać na zadania z pytaniami, 2x dziennie są od 8-14 i 15-22 zazwyczaj, tylko od wczoraj dają w nocy, jedno pytanie, ale punktów tyle co za 2 zadania.

Czyli nie oplaca sie robic tych zadan z telefonem?

Czyli nie oplaca sie robic tych zadan z telefonem?

Zawsze możesz zamówić darmowy starter tutaj i na nim to zrobić.

Wyjaśni mi ktoś jak takie serwisy działają? Nie wysyłają przecież za darmo nagród nie otrzymując nic w zamian.

Wyjaśni mi ktoś jak takie serwisy działają? Nie wysyłają przecież za darmo nagród nie otrzymując nic w zamian.

Reklamy, w jakimś stopniu też te konta płatne, ta firma podobnież nie zajmuje się tylko tym, niestety więcej udzielić informacji nie mogę, bo ich nie znam. :P

A jakie sa nagrody m.in jak sie ma konto standard?

A jakie sa nagrody m.in jak sie ma konto standard?

Z tego co pamiętam to:

• kubek - 2000gp;
  • koszulka - 4000gp;
  • smycz - 800gp;
  • słuchawki megabass(douszne) - 2100gp chyba;
  • bony do Empika, Douglasa, czegoś tam jeszcze 50zł - 39000gp chyba;
  • doładowanie 25zł - 19000gp chyba;
  • pendrive 8gb - 10500gp.

@edit:

Jak naprawią ten błąd z restockiem to będzie lista w Nagrody -> Restock.

A na czym blad polega?