Fireteam - Cabin Fever

Witka. Wróciłem po długiej przerwie do CA ale postanowiłem że będę grał tylko Fireteam - Cabin Fever. Przez merców nie mam już ochotę na grę w normalnych trybach. Mam więc pytanie. Czy komuś z was udało się skończyć ten tryb na Extreme ? Ktoś ma jakieś rady, odnośnie tego trybu ?

Chciałbym też się pochwalić moimi dzisiejszymi statami :D

Graliśmy w 6 od początku na Extreme i zaliczyliśmy 14 rund :o Nasuwa mi się więc wniosek że nie trzeba mieć full team żeby skończyć mapę (team musi być ogarnięty). No i to mój rekord na razie (mój nick to Mleczaj):

combatarms00if.jpg

Za przejście all na extreme jest maska tego niebieskiego guntera, a na hard maska zombi.

Ja kilka razy skończyłem(grałem na hakach ^ ^)

Koniec jest "taki sobie" ,a dlaczego?

Wszyscy na końcu w Zombie się zamieniają ...

Graj z hakerem to ci się uda.Jeżeli chcecie wygrać tak "normalnie" to zbierzcie team który ma kanał vt czy coś i grajcie w tym teamie tylko :).

Mój brat przeszedł to na extreme. I to żadna osoba nie miała hacków. Nie było ich 8 tylko 7. Musisz mieć w drużynie jakiegoś wysokiego lvlowca, który ma dobre bronie. Bardzo przydatny jest medikit (czy jakoś tak, kładzie na ziemi taką apteczkę i ludzie mogą się uleczać). A najlepiej jeżeli ktoś ma miniguna. Ogólnie jest to trudne do przejścia, ale za to expa jest dużo. :)

moj rekord 16/20 Extreme musi byc duzy ogar ogolnie to ja gram w to wraz z sebosem,assasinem czyli w 3:P

mozemy z toba to popykac ale wchodz na ventrilo mmorpg;P

przeszedlem extreme od zajebania razy, wystarczy, ze macie nx'era w teamie ; )

Witka. Wróciłem po długiej przerwie do CA ale postanowiłem że będę grał tylko Fireteam - Cabin Fever. Przez merców nie mam już ochotę na grę w normalnych trybach. Mam więc pytanie. Czy komuś z was udało się skończyć ten tryb na Extreme ? Ktoś ma jakieś rady, odnośnie tego trybu ?

Chciałbym też się pochwalić moimi dzisiejszymi statami :D

Graliśmy w 6 od początku na Extreme i zaliczyliśmy 14 rund :o Nasuwa mi się więc wniosek że nie trzeba mieć full team żeby skończyć mapę (team musi być ogarnięty). No i to mój rekord na razie (mój nick to Mleczaj):

combatarms00if.jpg