Firma - krymianlny rap

Noooo najlepszy system... xd

Dać perma trollowi i koniec.

Co to jest w ogole Firma ? To dno.Pusc sobie cos lepszego 3W, WYP 3, Bisz... masz wielu dobrych polskich raperow - ale nie Firme.Widze ze jestes trollem to chyba nie mamy co tu pisac o polskim rapie,pis jou

co to jest 3w , wyp 3, bisz? nie znam a wychowalem sie w czasach gdzie rap polski mial swoje lata swietlnosci i np taka firma byla jednym z pierwszych tak znanych i lubianych .......wiec nie pisz mi o jakis pajacach co spiewaja a nie rapuja...

Firma to największa pomyłka polskiego rapu. Słucham tego gatunku ale Firma to dno moim zdaniem.

co to jest 3w , wyp 3, bisz? nie znam a wychowalem sie w czasach gdzie rap polski mial swoje lata swietlnosci i np taka firma byla jednym z pierwszych tak znanych i lubianych .......wiec nie pisz mi o jakis pajacach co spiewaja a nie rapuja...

Gdzie firma była znana i lubiana? Chyba pod twoją klatką albo pod prysznicem.

Z krakowa to sie znało intoksynatora na polsce a nie jakąś firme dla dzieciaczków.

Nie ma to jak słuchac hipolkrytów. W jednym kawałki nawijają o dobrych dziewczynach a na innym z sokołem nawijają w burdelu z dziwkami. To takie dobre dziewczyny co nie zdradzają:D W kawałku nawijają, że brak kasy nie czyni cie gorszym itp a potem jadą typa, bo nadrukował sobie sam JP na bluzie i nie dał im zarobić.

Serio? to dla ciebie rap? To nie nazywaj się słuchaczem rapu bo tego rapu nie znasz.

Jezus od kiedy to ja sie znowu przejmuje tym, że obecnie rap to moda dla gimnazjów:D

Gdzie firma była znana i lubiana? Chyba pod twoją klatką albo pod prysznicem.Z krakowa to sie znało intoksynatora na polsce a nie jakąś firme dla dzieciaczków.Nie ma to jak słuchac hipolkrytów. W jednym kawałki nawijają o dobrych dziewczynach a na innym z sokołem nawijają w burdelu z dziwkami. To takie dobre dziewczyny co nie zdradzają W kawałku nawijają, że brak kasy nie czyni cie gorszym itp a potem jadą typa, bo nadrukował sobie sam JP na bluzie i nie dał im zarobić.Serio? to dla ciebie rap? To nie nazywaj się słuchaczem rapu bo tego rapu nie znasz.Jezus od kiedy to ja sie znowu przejmuje tym, że obecnie rap to moda dla gimnazjów:D

TY GRUBA KURWO MASZ COS DO FIRMY MASZ COS DO MNIE CHO NA SOLO TO CIE ro***erdole TEPA RURO BITA W NA OSIEDLU CO CHODZI W RURKACH I WYLADOWUJE ZALE NA FORUM.

CHODZCIE TU TO WAM NAPIERDOLE DZIECIAKI

Co to jest w ogole Firma ? To dno.Pusc sobie cos lepszego 3W, WYP 3, Bisz... masz wielu dobrych polskich raperow - ale nie Firme.Widze ze jestes trollem to chyba nie mamy co tu pisac o polskim rapie,pis jou

HAHAHAHAHA WOLALBYM JUZ DODA-VIRGIN NIZ JARAC SIE TYMI DZIECIAKAMI W TRAMPKACH CO NUCA HIPHOPOLO NA PRZERWACH W GIMNAZJUM

PS.

DOBRA NUTA DLA WAS PRYSZCZATE KALAFIORY

Ten temat nadal jest otwarty? Z samej nazwy można wywnioskować, że jest to słaby, ba w ch*j słaby trolling. Nic więcej jak obrazy użytkowników i paru warnów dla "pro el0 JP gangsta" 14 latków z tego tematu nie wynikło. Jestem jak najbardziej za zamknięciem i usunięciem, oraz idę o zakład, że nie jestem jedyny.

Poszly dwa permy, multikonto, temat zamykam.

MOJA ULUBIONA PIOSENKA A WAM JAK SIE PODOBA ?