Firmy od gier F2P MMO opinie na ich temat

Ta ankieta jest przeprowadzona tylko i wyłącznie do celów badawczych .Chcę sprawdzić co inni ludzie myślą na temat powyżej wymienionych firm ,z powodu ograniczenia do 20 ,przedstawiłem przede wszystkim bardziej znane firmy.Ich kolejność na liście jest przypadkowa ,pytania są wielokrotnego wyboru.Dlaczego taka ankieta? Od pewnego czasu zauważyłem narastającą niechęć do niektórych firm ,choćby w wypowiedzi w news'ach naszego admina guru. Głosujcie...

Moje zdanie ,ulubiona firma -PWE ,nielubiana firma -Gamigo ,Najgorszy IM -Aeria Games,Najgorszy Support -Frogster ,Najlepszy Support -RiotGames

Nie ma firmy GameHi - dziękuję, nie głosuję!

Jak już piszecie ankiety o firmach, to wypiszcie wszystkie, do tego Acclaim już nie istnieje -,-

Jak już napisałem powyżej ,jest ograniczenie do 20 odpowiedzi dlatego nie sposób wypisać wszystkich firm jak np.GameHi ,SquerEnix itp.a które powinny się pojawić w zestawieniu.

Firma Acclaim została usunięta z ankiety ,w jej miejsce wpada GameHi

Oczywiście, wszystkie pozytywne głosy trafiły na GameHi - po trzech latach darzę tą firmę ogromnym szacunkiem, gdy moja postać została utracona po transferze, dostałem nową z tym poziomem i imieniem, jednak itemy przepadły. Item Shop nie jest przesadny, możemy zakupić tam tylko i wyłącznie : Stroje,Pety oraz ozdoby dla gildi, jeszcze jest na 30dni bonusowy pakiet doświadczenia (100%], ale kosztuje on 50$, więc mało osób w niego inwestuje. Do tego GameHi stara się o czeste updaty, oraz inspekcje, na forum i w grze bywają codziennie - potrafią bawić się z graczami na PvP. Druga gra Game Hi Sudden Attack, również jest utrzymywana jak ta powyżej... 100% pozytyw z mojej strony :)

Co do najgorszych firm/negatywnych to :

Frogster

Gamigo

Aeria

Niestety te firmy wypadają naprawdę źle, pod względem supportu i item shopu.

The one and only... GAMIGO.

Ta firma nie ma nic, co zaoferuje przeciętnemu użytkownikowi. Strony robione przez pseudo-webmasterów, brzydkie, 0 informacji, umarłe fora, 0 aktualizacji.

Aeria Games mogę zarzucić jedynie stawianie na ilość, nie na jakość swoich produktów.

Frogster. Do 50 lvl w RoM da się wytrzymać, później P2P.

Postawiłbym jeszcze na IGG. Support niezły, ale swoje, podrzędne produkty traktują po macoszemu.

A gdzie podział się znienawidzony przeze mnie Gameforge?? Proponuje usunąć Game campus i dać na jego miejsce Gameforge.

Dobra,game Campus zostało zmienione na GameForge .

Najgorsza firma :

Webzen i Gpotato.

Te dwie firmy mają najgorszy support(szczególnie webzen , ponieważ nawet jak używasz Item Shopa i tak cię oleją w większości przypadkach)

Z gpotato na odwrót , jak używasz item shopa - dostajesz odpowiedź na problemy w 3 dni. Mój znajomy kiedy mu postać shackowano na Flyff , czekał 3 tygodnie....

Webzen jak i gpotato lecą na cash shop i nic więcej. Żałuję i to bardzo , że SUN i C9 trafi właśnie do Webzena...

A najlepsza firma to dla mnie PWE , zawsze dopinają wszystko na ostatni guzik , strona , gmowie , forum jak i same gry zawsze ogarnięte a cash shop nie aż taki zły.

Ta ankieta jest przeprowadzona tylko i wyłącznie do celów badawczych .Chcę sprawdzić co inni ludzie myślą na temat powyżej wymienionych firm ,z powodu ograniczenia do 20 ,przedstawiłem przede wszystkim bardziej znane firmy.Ich kolejność na liście jest przypadkowa ,pytania są wielokrotnego wyboru.Dlaczego taka ankieta? Od pewnego czasu zauważyłem narastającą niechęć do niektórych firm ,choćby w wypowiedzi w news'ach naszego admina guru. Głosujcie...

Moje zdanie ,ulubiona firma -PWE ,nielubiana firma -Gamigo ,Najgorszy IM -Aeria Games,Najgorszy Support -Frogster ,Najlepszy Support -RiotGames