/flex

beztytuuei.jpg

po półrocznej przerwie chyba nie jest tak źle ;)

aver ja wole pisac tak jak mi sie podoba nie pouczaj nie pisze z wielkiej litery bo nie chce poprostu capslocka "włączać"

przecinki stawiam rzadko bo tez nie chce.. jak bym mial pisac tak

Siema jestem super dobrym graczem league of legends,heroes of newereth, gram postaciami:

-pantheon,

-akali,

-trololol

to by mi zajelo więcej czasu... po prostu a czas na wagę złota a temat jest żeby się chwalić to co ja tu robię chwale się =]

wiec jeśli coś nie pasuje to wyjdź

nie pouczaj więcej

passa.png

Dobra passa, bez szaleństwa w fragach, bo w większości gier jako tank Ap/Tank. ;]

No up mogę na lajcie powiedzieć, że lamisz ^^ a mówisz, że kozak jesteś. 4 Dedy 1 kill co to ma być skoro się tak chwalisz? Tyle co ty masz na SR to ja mam na TT. Tak więc nie ma się czym chwalić a tu zapodam nowego screena z mojej pierwszej gry jako Yi. Miałem ochotę kupić nową postać, jakąś tanią i się zakochałem w Yi. Wymiata ;] w Early Game ma dmg po 200. Tutaj zapodam moją Victorie. (przypominam moja pierwsza gra Yi-m)

Po tym poście widać, że to jednak Ty lamisz 2x bardziej od 'kozaka' up, jak nawet nie znasz podstaw gry i nie wiesz jakie kto ma role w drużynie. On pokazał staty tanka, a tank nie ma zabijać, tylko ma TANKOWAĆ. Dobry tank łapie same asysty. Od zabijania są dd.

No ale witamy w świecie gdzie tankiem biegamy za fragiem i killujemy zamiast wspierać drużynę. Ciekawe, jakie masz ELO na rankedzie (o ile w ogóle wbiles 30lvl, w co wątpię).

altair ciesze sie ze mnie popierasz ;)

nastepna dawka ;)

dupska.png:))

ppppd.png

nuda

vgtsie.jpg

Pełen map control przez Eve. :P

Ty umbra a ja szukałem newbów a nie ludzi z takimi statami ^.^

sory za off.

brov.png

znowu...

28k5082.png

Poranne zabawy Akali

ahao.png

Uploaded with ImageShack.us

lol2bg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2 infinity edge

moze jeszcze 4 za niedlugo bedziecie kupywac noobq:/

snapshotve.png

ładnie, nie sądzicie ? Dobrze się nim gra.

Legendary Sona BIACZ! :lol:

sonaq.jpg

Wynik gry cho'gathem pod tanka sprzed kilku dni

Graliśmy 4vs5 a i tak wygraliśmy :)http://img269.images...i/chogatht.jpg/

2 infinity edge moze jeszcze 4 za niedlugo bedziecie kupywac noobq:/

Tak wiem że to było nobskie, jednakże dopiero co zaczynałem grę i jak widać nie ogarniałem.

Po co dajecie wyniki typu 13 0 8?? Przecież to nic epickiego ...

ładnie, nie sądzicie ? Dobrze się nim gra.

Co w tym ładnego ??

Jak byście mieli 40 0 10 to mogło by być osiągnięcie ale też nie do końca ponieważ każdy umie zabić noba.

Po co dajecie wyniki typu 13 0 8?? Przecież to nic epickiego ...Cytatładnie, nie sądzicie ? Dobrze się nim gra. Co w tym ładnego ??Jak byście mieli 40 0 10 to mogło by być osiągnięcie ale też nie do końca ponieważ każdy umie zabić noba.

Z tego wnioskuje że dla ciebie nie ma dobrego wyniku, bo jak masz słaby to jesteś lama, jak dobry to znaczy że grałeś z pro nobami. Tak naprawdę nie wiem czego się spodziewasz po wynikach. Jeżeli grasz z naprawdę pro to musisz zaliczyć kilka zgonów, nie ma innej opcji.

Tak tak ja tez moge pokazac walke z botami...

Mówisz o moim score?