/flex

Temat o tym jacy jesteśmy niesamowici. ;]

lolflex.png

3v3, lvl30, Pantheon

Czy to jakiś fake? :huh:

Chyba wracam do lola xd

nie zebym sie chwalil ale ostatnio mialem 24/2 tryndamere i 16/0 na 3v3... w LoLu nie jest jakos super ciezko zrobic dobre staty... a zwlaszcza na 3v3 raz nawet na 5v5 mialem 20/0 i Twichem zrobilem penta-kill'a (mam 30 lvl)

Racja, nie ciężko osiągnąć dobry wynik w meczu, trzeba mieć dobry bulid i drużynę. Jednak i tak gratulacje.

http://img689.imageshack.us/f/ezrael.jpg/

Niestety innego wyniku nie mam obecnie. A w tym meczu szybko się poddali. Dodam, że to był mój 3 mecz z Ezrealem.

Właśnie wygrałem moją pierwszą grę 2v3.

W sensie trzeci gracz opuścił drużynę w midgame'ie 7-8 lvl~~

Mój Garen został tak wefeedowany, że stał się chodzącą nieśmiertelnością. ;]

/flex

winnerlo.jpg Ja to Aqalix.

Jeszcze kiedy grałem. Ogólnie miałem bardzo ogarnięty team wygraliśmy 3vs5 przeciwnicy padali jak muchy. Na początku było trudno ale potem jaka radocha ze zwycięstwa. Chyba powrócę do LoLa jak sobie teraz przypominam.

ja niedawno mialem 38/2 i co?? jest sie czym chwalic nie...

zagraj tak na rankedach to pogratuluje bo niekiedy kolesie graja gorzej niz boty na normalu

ja niedawno mialem 38/2 i co?? jest sie czym chwalic nie...zagraj tak na rankedach to pogratuluje bo niekiedy kolesie graja gorzej niz boty na normalu

i jajco xD

owszem jest się czym chwalić, ponieważ do tego jest przeznaczony ten temat. Zamiast udawać mądrego (tak tak, udawać) to przyłącz się do zabawy albo się nie udzielaj :D Gz wszystkim fajnych statów. Aqalix, akurat Ryze to nie ma czym szpanowac bo to totalny no skill champion xD miałem nim staty 31/0/12 raz ;p Ogólnie mój champion to Kennen na serwerze EU (ign:Tsukineko88) i ostatnio wszystkie gry wygrywam i w prawie każdej mam staty 2x/0-3/1x-2x

Zawstydzony PokerFejs ;)

provj.png

http://img163.imageshack.us/f/lolsn.png/

irasta jaja sobie robisz??:P

na 3 lvl matchmaking wyszukuje n00bków!!

ale gzz

znow get pro tylko tym razem na rankedzie ;p

jojoq.png

dupaz.png

flex1.jpg

trynda power, 3v3 oczywiście

http://img510.imageshack.us/i/teemo.png/

jak ja kocham ludzi, którzy nie doceniają teemo. : )

moje gry na 4 levelu!! inspiracja? Irasta oczywiscie

nobek.png

zagralem tylko 2 gry bo wiecej niemam sil grania z noobami xD

ochota na ninjaa style

lalalim.png

No up mogę na lajcie powiedzieć, że lamisz ^^ a mówisz, że kozak jesteś. 4 Dedy 1 kill co to ma być skoro się tak chwalisz? Tyle co ty masz na SR to ja mam na TT. Tak więc nie ma się czym chwalić a tu zapodam nowego screena z mojej pierwszej gry jako Yi. Miałem ochotę kupić nową postać, jakąś tanią i się zakochałem w Yi. Wymiata ;] w Early Game ma dmg po 200. Tutaj zapodam moją Victorie. (przypominam moja pierwsza gra Yi-m)

victoryyi1raz.png

1/4 nie pasuje?

ja jestem tankiem ewentualnie moge dobic jesli koledzy tego nie zrobia od innych rzeczy mam akali,kassadina itd naucz sie grac rlz

Zacytuję : itd naucz sie grac rlz.

Wiesz co to znaczy rlz?

To, że masz z 12lat do szkoły nie chodzisz (pewno chory jesteś)i masz mnóstwo wolnego czasu na grę to mnie nie interesuje. Temat jest po to by pochwalić się swoim wynikiem a nie żeby wywyższać siebie, że jest się najlepszy. I przy okazji : Pisz poprawnie po Polsku. A nie, że od czasu do czasu walniesz se przecinek byle gdzie. Zdanie zaczyna się z wielkiej litery.

@topic

Właśnie skończyłem partyjkę rankeda Ryzem

19/3/8

Nie najgorzej ;)