Flor3k wita Was :)

Forum jak i cały serwis obserwuję od dawien dawna, jako iż zagorzały fan MMO ze mnie jest, lecz jakoś tak nigdy nie było czasu na przedstawienie i czynną aktywność. Oto nastał i ten moment :)

Jestem Przemek, z marca, więc 18 wiosen już minęło. Mieszkam sobie w małej wsi k. Inowrocławia w województwie kujawsko-pomorskim. Zainteresowania? Wszystko co związane z ruchem i świeżym powietrzem - uwielbiam sport. Fan "The Mentalist" i dobrego polskiego rapu - kupujcie polskie rap płyty! Komputery nie tylko do gier - jestem aktualnie w 2giej klasie w LO, profil kształcenia mat-inf, później planuję jakieś studia z tym związane. Uwielbiam twórczość Tolkiena i gorącą herbatę o poranku. Dobrze zaparzoną ofc. Okazjonalnie, bardziej lub mniej, MJ. Oczywiście w celach leczniczych, zamiast herbatki! B)

Swojej "jedynej" MMO jeszcze nie znalazłem. Kiedyś zatracałem się godzinami w Metin2... Teraz żadna gra obecna na rynku nie jest mnie w stanie przyciągnąć na więcej niż 2-3 miesiące. Może to kwestia braku ekipy? Może to wszystko mi się przejadło, dojrzałem, znudziłem się tym? Mam nadzieję, że forum pomoże mi w tym. Jeśli nie - trudno, będziecie mnie musieli znosić czy Wam się to podoba czy nie:)

Pozdrawiam, flor3k.

Witam Ciebie Przemku, florku, czy jak tam wolisz, życzę miłego użytkowania. ;)

Herbata rox!

Witaj imienniku mój! Jakie herbaty pijasz rano? Ja preferuję zielone, czysto zielone bez żadnych dodatków w maxymalnie 75 stopniach celsjusza :) Potem goni mnie do kibelka, a wieczorem czarne z różnymi smakami.

Witaj imienniku mój! Jakie herbaty pijasz rano? Ja preferuję zielone, czysto zielone bez żadnych dodatków w maxymalnie 75 stopniach celsjusza Potem goni mnie do kibelka, a wieczorem czarne z różnymi smakami.

Na ogól same czarne pijam, zielone od czasu do czasu, tak dla hmm.. "oczyszczenia":). No chyba, że ktoś mi proponuje inną. W końcu każda nowość daje nam nowe doświadczenia a przy tym pieści kubki smakowe :D

Witam, piłego pisania :).

btw Też lubię herbatę (głównie zielona, czerwona, rzadziej czarna, lubię szukać czegos nowego), oczywiście bez zbędnych dodatków.

Siemasz :)

Witamy w naszych szeregach.

Witam

Mam nadzieję że później w jakieś ekipie zagramy :D

Witom!

Siema. ;)

Miłego pisania na forum.

No siema.;)

Siema, ja jako forumowy znawca herbatki polecam Tobie czerwona herbatę z dodatkiem czarnej porzeczki i z lekka nuta truskawki.

Witaj Przemku, a z jakiej to wsi jestes, bo napisales:

w małej wsi k. Inowrocławia

A ja wlasnie z Ina jestem. :fff

Witaj Przemku, a z jakiej to wsi jestes

A Kościelec mówi Ci coś? :)

Wiadomka. Uroczy, wyremontowany dworek tam stoi.

Ano. I kościołek nawet jest XII-wieczny :D Jaki ten internet mały :)

Witaj,osobiście nie lubię Herbatki,preferuję kawkę.Miłego pisania :)

Eloszka !

Cześć!

Biała Herba pany!!! Naa-naaa.

czesc i czołem Pszemku xD