[FlyFF] Dzisiaj otworzyli nowy serwer, szukam graczy

Witam, dzisiaj otworzyli zupełnie nowy serwer europejski, w końcu można zacząć od początku, bez hiper-inflacji.

Ktoś chętny? :D

Ta gra nie jest P2W?. Pytam z ciekawości. Chciałbym spróbować tylko nie wiem, czy IS posiada jakieś przejawy p2w.

Wszystko z IS możesz kupić od innych graczy za kasę zdobytą w grze

Gra nie jest P2W, ale jeśli nie jesteś hardkorem który przez 12h potrafi bezmózgo naparzać w mobki - odpuść . Sam nie wiem jakim cudem tyle czasu spędziłem w grze :D Może zagram. Odkąd zwiększyli lvl cap ( Miałem Hero BP) nie grałem jeszcze, a podobno dodali jakieś nowe klasy itp, tylko jak wlazłem grało dosłownie kilku zapaleńców - starych wyjadaczy. Może gra odżyje dzięki nowemu serwerowi - to by było piękne !

jak możesz pisać, że flyff nie jest p2w XD to jest najlepszy przykład p2w na rynku IMO, ja mogę zagrać jak ekipa będzie się znała na flyffie, bo nie chce mi się uczyć newbie tbh ja gram od v11 a przestałem grać na globalu na v15/16 później privy.

Dodam jeszcze, dla wszystkich którzy chcieliby zacząć teraz grać we flyffa OD NOWA kilka informacji o grze:
-w tej grze nie ma balansu klas, jest jedna klasa która zjada inne jeśli chodzi o dd(damage dealing)

-pvp w tej grze jest hmm, badziewne(?) są 2 główne klasy na pvp, a cała zabawa polega na zabiciu przeciwnika swoim pvp skilem który 99% innych zabija po jednym uzyciu
-questy w tej grze są nudne a przede wszystkim nieopłacalne
- na poziomie 70 żeby efektywnie expić musicie mieć dostęp do krainy do której bilet można kupić w IS, a w grze będzie kosztował przeogromne pieniądze na początku
Jak ktoś miałby jeszcze jakieś pytania to śmiało :)

jakby ktos gral to milo by bylo miec kogos do adv pt bo gram na 1 postaci i robie blade Ign: Deviouness

ci którzy sie zdecyduja wbijajcie na ts3 IP:ilora.pl ch:25 pw:jp

i tak dodam jak narazie IS nie dziala wiec nie ma nic z P2W

jak item shop nie działa to nie ma gprotectów itp. więc to tylko przejściowy stan rzeczy prawdopodobnie wynikający z jakichś problemów

Gdyby ktos na 45-49 poziomi potrzebowal healera to dawac znac. Nick: Bozarek

Mój nick to TheAllien robie HaR Ele.

Też macie Takie lagi? ;D

Lagi są tylko na ch 1 nie wiem czemu... skoro server jest w 1 miejscu lol

Jeżeli ktoś posiada Ts3 to zapraszamy :
IP : ilora.pl

kanal 25

haslo : jp

( jp = jacek placek )

Też szukam ludzi do wspólnej gry ;p
Nick: Misiek

Wszystko fajnie. Ale z Polakami nie ma co grać. 90% tych których spotkałem to cebula w głowie.

Witam, dzisiaj otworzyli zupełnie nowy serwer europejski, w końcu można zacząć od początku, bez hiper-inflacji.

Ktoś chętny? :D