Flyff ekipa

Siemka, po dłuuugim czasie przerwy zamierzam wrócić do flyffa i piszę tutaj aby zebrać jakąś ekipę by grało się przyjemniej :)

Piszcie kto by zagrał, wtedy można by było załatwić jakiś TS, myśleć powoli o gildii itp.

Ja także zaczynam od zera więc spokojnie. Serwer do ustalenia jak zgłosi się pare osób.

Pozdrawiam i zapraszam do gry :)

Hej, ja się chętnie przyłącze. Mam parę lat stażu we Flyffie, obecnie nie gram od prawie dwóch lat. Jedno pytanie - oficjalne serwery czy priv?

Oficjalny- serwer Tanuki ;) Mój nick to Ptaszorro jakby co ;)

A jak z populacją na serwerze?

Powiem Ci że nie jest źle, zwłaszcza że na słabszym poziomie także spotykam zaczynające osoby ;)

Siema, nie lepiej byloby zagrac na PK serwerze?:) Zawsze szybciej sie wbije 2nd joba. Chetnie bym pogral jakby byla ciekawa ekipa ok. 4-5 osob :)

No w sumie spoko, może być w PK ;) mój nick taki sam będzie taki sam- Ptaszorro ;)

To ja włącze w nocy pobieranie i będzie luzik :) Jakoś sie zgadamy. Ile osób bedzie grało?

No ja będę grał na pewno ;)

Ja proponuję serwer Lykan, bo mam tam 77 RM-a. Zawsze moge odpalić jako support na dual boxie i raz dwa zrobimy 2nd joba.

Szkoda, że Global jest tak opóźniony bo już nawet wersja EU jest aktualniejsza ;/

Ja mogę flyffa pobrać, choć nie wiem czy jest sens ;)

Jak wam sie znudzi global to moze jakis priv ?

Jeśli faktycznie będzie lipa, to można się przenieść na jakiś priv. Proponuję Monster albo Insanity.

Są jakieś różne wersje Flyffa o.O tyle lat grania a ja nie wiedziałem ...

proponuje gre na prywatnym serwie Insanity jesli ktos zdecyduje sie grac od zera tutaj to zapraszam :) ts podam na priv

Ja bym mógł pograc tylko musze wiedzeć gdzie gramy

Ja z globala rezygnuje. Właśnie pobrałem clienta i to co zauważyłem to jedna wielka inflancja. Ceny są z kosmosu np. Scrolle Spros (Które chronią przed zniszczeniem eq podczas upgrade) chodza po 300 mln / each... masakra, a jeszcze 2 lata temu te scrolle chodziły po 15 mln. Nie wiem czy jakis bug/exploit na golda był, że wszystko podrożało 10 krotnie.

Vigory +9 i demole +12 - gdzie kupowało się je po 10 mln, chodzą teraz po 400 mln.

Wiadomo coś na temat V20 ? Wiem, że ma dojść 4 job. Na dodatek wersja EU (tylko język niemiecki - ale ponoć można zangielszczyć grę) jest bardziej rozwinięta niż global...

Popieram, też właśnie ściągnąłem klienta i nie ma sensu się w to pchać w ogóle. Po pierwsze pustki, po drugie zepsuta gospodarka.

Jestem za tym żeby zacząć grę na prywatnym serwerze Insanity: http://insanityflyff.com/.

A co do 4th jobów, to wiem tylko tyle, że mają wejść na AetherFlyff wraz z kolejnym dużym updatem.

Siema, chetnie z wami pogram na privie, aktualnie szukam czegos dla zabicia nudy:P

Jak cos to ściągam juz klienta na ten Insanity.

Świetnie :) Jeszcze tylko TS by się przydał :)

Mozna poszperac za jakims publicznym i poprostu zrobic kanał;p

To ile nas bedzie w koncu? kazdy robi inna klase czy jak?;p bo ja wlasnie rozpakowuje klienta