Flyff EU - Gra ktoś?

To nie jest lag tylko Miss bug... normalne zjawisko w flyff. Wystarczy odejsc metr aby mob sie poruszyl i bijesz go dalej. w 90% to pomaga lecz czasami 2 lub 3 razy trzeba odejść.

Normalne?! Za czasów Gpotato takie coś było nie do pomyślenia. Odkąd Webzen przejął grę, Flyff spadł na psy.

Dziwne bo ten bug jest już stary za czasów gPotato ...

Grałem od v6 i nie było wtedy czegoś takiego.

Trzeba jeszcze do tego dodac że gpotato jest WEBZENEM !!!!!! i przy grze są praktycznie ci sami ludzie -.- ale co tam przecie zmieniła się nazwa wydawcy wiec teraz mozemy pobiadolic ....

ja z kumplem zaczelismy grac, mamy juz jakos 48-50 lvle ja Blade on BP moj nick to Maniek jakby co to mozna pograc, poexpic a co do miss buga to gralem we flyffa dlugo (moja pierwsza gra mmo) i nigdy czegos takiego nie bylo, przyjamniej nie pamietam a teraz to co moba takie cos jest :(

Witam Wszystkich

Zaczynam dopiero teraz przygodę z Flyff troszkę się w nim gubię i mam pytanko do starych wyjadaczy tej gry co zaczęli przygodę na serwerze EU, czy ktoś by mało co nieco w grze poopowiadał lub jak jest jakaś Polska gildia to jeśli by chcieli newbie chętnie bym dołączył i tak poznał grę.

Mam na imię Dawid lat 38 w grze nick Lunax, gram Mercenary jeśli w gildii by była potrzebna inna klasa mogę zmienić klasę

Jak coś to zapraszam na ts3 Hadox76
IP : ilora.pl
kanał 25
haslo : jp

Siema,

Wraca ktoś może do flyffa i zaczyna grę na nowym serwerze ? Ja planuję na szybko zrobić Blade + RM'a i jechać na odpalonych dwóch grach naraz. Na 70-75 zacząć farmić gianty, a później się zobaczy. Ogólnie początek ciężki, bo żadnych demoli, vigorów, a na NA miało się je na +15 :D

Blade: Calvex

RM: Ariya

Mam nadzieje, że ten serwer wypali :P