Flyff EU - Gra ktoś?

Siema,

Wraca ktoś może do flyffa i zaczyna grę na nowym serwerze ? Ja planuję na szybko zrobić Blade + RM'a i jechać na odpalonych dwóch grach naraz. Na 70-75 zacząć farmić gianty, a później się zobaczy. Ogólnie początek ciężki, bo żadnych demoli, vigorów, a na NA miało się je na +15 :D

Blade: Calvex

RM: Ariya

Mam nadzieje, że ten serwer wypali :P

Nom ja właśnie zasysam flyffa i wracamy do starych czasów. Jeżeli masz ts3 to zapraszam po wiecej info na pw

Ja też ściągam flyff'a dawaj ts'a.

Zapraszam każdego chętnego do gry na :

IP : ilora.pl kanal 25 haslo : jp

tez sie dołączę jak mozna flyff juz sie pobiera

wlasnie sciagam flyffa wejde zobacze co i jak i jak bedzie wszystko ok to jade z koksem

napiszcie nazwy z flyffa bo na ts ciężko spotkać kogos

ja jestem teraz na ts3.

Właśnie pogrywam z koleżanka i nudawno pewnie wbijemy dziś albo jutro :D

Calvex widziałem dzisiaj Cię na streamie z flyffa jak grałeś Rmem ;)

tez macie takie lagi w grze? Ze was wraca o kilka/kilkanascie metrow...w tyl?

Witam

Mam takie pytanie, trochę nie na temat, amianowicie cvzy WW gras jest P2W, nigdy nie grałem w FlyFF`a, dłużej niż do 25 lvla, i teraz nie wiem czy warto wracać, a no i jak jest z populacją na new serverze... ?

Nie wiem jak teraz ale kiedyś P2W bez dwóch zdań. Jedno z bardziej przesadzonych z jakim sie kiedykolwiek spotkałem.
Im wyższa wersja tym dodawali więcej contentu i rzeczy w item shopie zeby ten content odblokować, grałem od V7, wtedy to była wspaniała gra, przestałem po penya bugu kiedy ceny wzrosły o ponad 500% :) (wtedy też śmieszna sytuacja bo na liście zbanowanych za korzystanie z penya bug'a pojawiły sie nicki GMów :D)

Można grać na dwa konta?

Macie lagi w grze czy ja mam slaby net?!:P

RM: KruszYnk44

od wczoraj gram dopiero :)

takie lagi że nie idzie grac

Nie ma lagów. Tylko w pierwszej lokacji czasem cofa a tak to luzik. I tak mozna na 2 konta grac

Lagi są i nie jestem jedyną osobą która to potwierdzi. Objawia się missami... można bić w nieskończoność.

To nie jest lag tylko Miss bug... normalne zjawisko w flyff. Wystarczy odejsc metr aby mob sie poruszyl i bijesz go dalej. w 90% to pomaga lecz czasami 2 lub 3 razy trzeba odejść.