Flyff- jak z populacją?

Witam

Ostatnio chciałem zagrać w słynnego Flyffa, ale nasuwają mi się 3 pytania.

1. Jak z populacja na globalu- a może zagrać na privie?

2. Czy wychodzą jakieś dodatki, eventy, nowy kontent.

3. Czy można zagrać w tą grę solo.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

1. Słabiutko

2. Przez ostatnie 5 miesięcy nic

3. Można ale nie przyniesie za dużo fanu i się szybko znudzi

1. Server tanuki, masa ludzi. Jest polska gildia w ktorej jestem, ogolem warto bylo wrocic.

2. Są eventy często.

3. Można, aczkolwiek cała frajda jest w grupie, pisz pw do mnie to dam Ci namiary na gildie. Gildia to większość ludzi wiekowo 18+. Opłaca się grać bo sam wróciłem niedawno i nie żałuje. SERVER TANUKI :D

@up

Naprawde da się grać? Ostatnio jak patrzyłem to ceny za niektóre sety były kosmiczne. Jeśli naprawdę idzie na wszystko samemu zarobić z chęcią wróciłbym do Flyffa.

Ludzie, nie wiem co macie z tymi cenami. Im ceny wyższe tym moim zdaniem lepiej, bo food jest tani. Ceny są duże ale jak Ty dropniesz coś to też drogo sprzedasz więc to się kalkuluje na to samo. Kiedyś sunstone chodził po 250k, teraz chodzi po 2-3m. Więc zarobić na coś jest tak samo trudno/łatwo jak kiedyś. Nie ma tak że suna sellniesz za 250k a sety chodza po kilkanascie bilionów -.-...

Poważnie tak dobrze jest na Tanuki z populacją? Jak skończyłem jeszcze za czasów Demian itp przed mergem. Jeżeli grałem na demianie to gdzie teraz mam postacie ? Na jkim serwie ?

Witam

Ostatnio chciałem zagrać w słynnego Flyffa, ale nasuwają mi się 3 pytania.

1. Jak z populacja na globalu- a może zagrać na privie?

2. Czy wychodzą jakieś dodatki, eventy, nowy kontent.

3. Czy można zagrać w tą grę solo.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.