FlyFF Lawolf

Zapraszam wszystkich do grania we FlyFFa na serwerze Lawolf.Gra jest ładnie zrobiona i ciekawa.Jeżeli 6 osób zagrało by ze mną na tym serwie mógłbym zrobić gildię.Mam ponad 30 lvl i sporo kasy(od kumpla na ponad 90 lvlu ^^) braknie mi tylko qest itemów i ludzi.Jakby ktoś był chętny do grania proszę tu pisać.

Małe pytanko do admina bo nie jestem pewien czy ten dział ;p Jeżeli nie ten to proszę o przeniesienie.

Przeniosłem do gier 3d gdyż ten temat ma mało wspólnego z pytaniem lub problemem ;)

Ok dzięki jakby ktoś chciał zacząć grać we FlyFFa to serdecznie zapraszam na ten serwer.Obecnie braknie mi jednak kasy na założenie gildii,ale poproszę kumpla to mi podrzuci kilka milionów na drobne wydatki ;p

Arigroin ściągam właśnie Flyff-a o 11.00 zaczne grać!!! :mrgreen:

Spoko ja założyłem nową postać idę na Assista mój 35 megican idzie na razie w odstawkę.

Hyhy i mam assista 16 lvl i idę w taki build AP

INT AoE

STR: 15

STA: xxx

DEX: 15

INT xxx

Czyli chyba na Ringmastera pójdę.Będę leczył i buffował ^^

Zapraszam wszystkich do grania we FlyFFa na serwerze Lawolf.Gra jest ładnie zrobiona i ciekawa.Jeżeli 6 osób zagrało by ze mną na tym serwie mógłbym zrobić gildię.Mam ponad 30 lvl i sporo kasy(od kumpla na ponad 90 lvlu ^^) braknie mi tylko qest itemów i ludzi.Jakby ktoś był chętny do grania proszę tu pisać.

Małe pytanko do admina bo nie jestem pewien czy ten dział ;p Jeżeli nie ten to proszę o przeniesienie.