Flyff?

Witam,

Chciałbym wrócić do Fly for Fun :)
Ktoś się orientuje, czy ma to jeszcze sens ?
Jeśli tak, to również poszukuję kumpli do gry :)

To i ja zapytam, czy to ma sens? :)

Aktualnie gram w La Tale i POE. Szukam czegoś f2p na stałe!

Pogrywam w POE :D Na Talismanie

Pytanie zostało zadane, ja je ponowiłem, a Ty nie wprowadziłeś tak naprawdę nic do dyskusji.

Chciałbym wrócić do Fly for Fun Ktoś się orientuje, czy ma to jeszcze sens ?
To i ja zapytam, czy to ma sens?

Czekam dalej.

Flyff to gra, która nie umrze. Sens jest, ale nie spodziewaj się Bóg wie czego.. na początkowych lokacjach prawie nikogo nie ma

We flyffa gra ma sens tylko na privie w tej chwili.

A nawet jeśli chcesz grać na privie to nie ma dobrego i tak :v.

Czyli idąc tym tropem myślenia, iloczyn logiczny to 0. Nie ma sensu. <_<

Mam troche inne pytanie , La Tale jeszcze żyje ?

No mija się z celem, bo na globie nie ma sensu grać, bo item shop jest trochę zbyt przesadzony.

A co do priv to chyba właśnie żadnego takiego spoko nie ma, kiedyś grałem na Fly For Sky bardzo sprawiedliwy serv ale już chyba umrał.

Więc nie wiem czemu wylatujesz mi tu z koniunkcją bananowy :v, chcesz to szukaj priva ale na 95% już teraz dobrego nie znajdziesz, bo ludzie już powbijali co mieli i porobili wszystko co mieli zrobić i nie grają (czyli wymarły) , lub używają go jako komunikatora który waży ileś tam gb.

Chyba że się znajdzie ekipe to wtedy można coś się pobawić bo zawsze ktoś jest do gry.

Mam troche inne pytanie , La Tale jeszcze żyje ?

Teoretycznie chyba żyje. Nie wiem jak to teraz jest, bo przecież jakiś czas temu dostało niesamowity patch. Ten cały sezon 3. Nowa klasa, upgrade systemu, wbijanie leveli jest trudniejsze, level cap -> 220, zmiana craftingu, także, na pewno oddycha. Czy chodzi nie powiem Ci, bo zacząłem grać parę dni temu i zastanawiam się czy zostać na dłużej.

Więc nie wiem czemu wylatujesz mi tu z koniunkcją bananowy

Gra ma sens, ale na privie, a jak na privie, to nie ma dobrego. :D Easy.

Oh myslalem ze jestes starym bywalcem :P Ja grałem kiedyś w La Tale sporo, chyba do niego wróce ;)

Oh myslalem ze jestes starym bywalcem Ja grałem kiedyś w La Tale sporo, chyba do niego wróce

Stałym bywalcem mogę jeszcze zostać! Niedługo wróci mi normalny Internet + drugi monitor, także, jeżeli masz ochotę, możemy pograć wspólnie.

Pewnie, odzywaj się jak już będziesz mógł :D

Stałym bywalcem mogę jeszcze zostać! Niedługo wróci mi normalny Internet + drugi monitor, także, jeżeli masz ochotę, możemy pograć wspólnie.

Na flyffie podobno ruszył jakiś nowy server, zazwyczaj na nowym są nowi ludzie, starzy przechodzą, by grać od zera.. Więc tutaj też nie ma sensu ?

Witam,

Chciałbym wrócić do Fly for Fun :)
Ktoś się orientuje, czy ma to jeszcze sens ?
Jeśli tak, to również poszukuję kumpli do gry :)