FlyJack - Nowy fajny streamer

C9 u Webzena i Everquet 2 jak najbardziej.

Zgadzam się z panem powyżej.C9 i EQ z chęcią .

warthunder - jestem za

+ na War Thunder

WARTANDA

War Thunder :}

Zdecydowanie lepszy od naszego kochanego Rimejka. Luźniej podchodzi do widza. A co do gry to pójdę za tłumem i chcę łar tunder

o jak będzie WT to może polatamy razem ? ile os chętnych?

Jeśli o to chodzi to nie wiem jak to rozegramy. To już jest sprawa Flya. Ja jedynie organizuję całość.

Moja dywizja WT liczy 6-7 osób aktualnie (6lv max mamy dopiero i to grotesk tylko)

Siedze 5 h na Hots i ni hu&a Najwiekszy HEJT jestes gorszy od Rim_ejka UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Siedze 5 h na Hots i ni hu&a Najwiekszy HEJT jestes gorszy od Rim_ejka UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Wczoraj kilka godzin grał, trzeba było oglądać.

Heh...nie ma to jak porównywać streamerów z dwoma odmiennymi stylami.

Jak już kiedyś mówiłem dajcie sobie spokój.Chcecie oglądać?Oglądajcie!Nie chcecie ?To nie!

Potrollowac nie mozna beke z was robic Se trolluje jak koles tutaj

PS. chyba kazdy wie kto ogladal rimejka i flyjacka Ze nie ma porownana kogo lepiej sie oglada

Dobra tym samym ogłaszamy, że dzisiaj na pierwszy ogień prawdopodobnie poleci War Thunder ! Pogramy sobie godzinkę albo więcej i jeśli nam się uda zahaczymy w raz z Flyem o C9 ale to już z deka moja fantazja. Stream będzie wcześniej lecz będzie krótszy jako, że Fly ma później sprawy prywatne i pewnie ucieknie a ja sam z racji swojego łącza streama nie poprowadzę. Także zapraszam serdecznie w swoim i jego imieniu na powiedzmy godzinę 17.30-18. Liczymy na obfite przybycie.

P.s wieczorem podam kolejną listę gier, na stream sobotni. :)

Stream z Anno Online, to by było coś.Nuda jak nic dla 99% oglądających xd 1%-Karthas szczęśliwy.

Ale odwołany dzisiaj stream

Jak to odwołany ?

Patrz fb

Niestety Flajowi coś wyskoczyło, streamu dzisiaj nie będzie. ;s