FlyJack - Nowy fajny streamer

Witam. Chciałbym wam dzisiaj zaproponować świetnego lecz niedocenianego streamera jakim jest FlyJack. Jest to niezwykle ciekawy 24 letni facet z Gdyni, który chce podzielić się swoją pasją jaką są gry z szerszą publiką. Wchodząc na jego stream można spokojnie liczyć na dużą kulturę rozgrywki, brak cwaniactwa, dobry humor i co najważniejsze kontakt z widownią. Streamy zaczynają się wieczorami lecz jeśli publiczność będzie większa na 100 % poświęci nam więcej czasu. Dajmy mu szanse wybić się na tle znanych już osób. Ja od siebie mogę powiedzieć tyle na ten moment. Serdecznie zapraszam w swoim i jego imieniu do wspólnej zabawy.

http://www.twitch.tv/flyjack

Jest taki świetny że aż żadnego filmiku nie opublikował.

QQi.. Mógłbyś człowieka nie oceniać. Chłopak zaczyna bawić się w to poważnie i szuka wsparcia więc takie hasła są nie na miejscu....

TAK, jest to naprawde fajny streamer, a napewno jest lepszy od "rimejka"

To że jest też z trójmiasta nie oznacza że mam go od razu hypować. Jest lepszy od Rimejka, ale bez przesady. Zobaczymy co będzie dalej. Jak dla mnie dzisiejsze 2min wystarczy.

Każdy jest lepszy do rimejka.

No właśnie oglądam jego stream i powiem, że fajnie mu to idzie - oby tak dalej ;)

a no wiesz jakby śmierdział na występie to by dopiero było xD

no nawet, nawet

A mi się tam podoba, może temu, że FlyJacka znam od dawna.

Ten Rimejk to jakaś porażka często siedzi nic nie mówi. FlyJack'a przyjemnie się ogląda i słucha moim zdaniem lepszy od rimejka i graby.

Zapraszamy na dzisiejszy Stream Pana Latającego !!. Całość rozpoczynamy od 18.00 wraz z grą Left 4 Dead 2 !. Czy dzisiaj uda nam się pobić barierę 50 widzów ?

Lefciak? Brzmi kusząco. Może nawet obejrzę.

Oglądałem wczorajszy stream przez chwilę i muszę stwierdzić że pozytywnie mu to wyszło. Na pewno o wiele lepszy od Rimejka. Byle tak dalej :)

Przyjemnie się oglądało. Jednak musiałem się pożegnać w połowie bo do league of legends to nikt mnie nie przekona :D Na dzisiejszy stream z L4D2 czekam, może nawet zagrać mi się uda :P Tak trzymać ;)

No to gramy !!!! http://www.twitch.tv/flyjack Zapraszam serdecznie w imieniu FlyJacka i Siebie !!!!

Oglądam i spamuje :D

Nawet juz Flyjack ma swoje fanki : Emiko :*

btw. nawiasem mowiac, czemu qqi nie ma rangi staly bywalec :c

Strzelam-Bo za bardzo leciał sobie w kulki.

Btw. Gratki dla Fly'a i Xao. Miło było.Do jutra xd

Up - mam nadzieję że odpowiedź prawidłowa :D Dziękujemy za zaufanie. Streamy będą rególarnie a jutro pogram sobie z nim wspólnie prawdopodobnie w coś ciekawego w godzinach 17+

Takie pytanie. Do wyboru mamy kilka gier

MMORPG

C9

Aurora World- NOWY TYTUŁ MMO - aktualnie CB

Everquest 2

MMOFPS

Blacklight Retriibution

Tribes Ascend

Arctic Combat

INNE

War Thunder

Dota 2